Kuueliikmeline pere elab unistuste elu kõigest 24-ruutmeetrises kodus

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Pere imetillukeses kodus.
Pere imetillukeses kodus. Foto: Instagram

Pere, kes end üheski varasemas ja olulisemalt kodus kuidagi õnnelikuna ei tundnud, leidis õnne pisikeses, kõigest 24-ruutmeetrises kodus.

Gabriel ja Debbie Mayes on elanud mitmel pool üle Ameerika Ühendriikide, aga pole end kusagil päriselt kodus tundnud. Aegamisi sündis neile neli last, aga seda õiget kodu, kus lapsed suureks kasvatada, ei olnud nad ikka leidnud. Nii sündis otsus, et samahästi võivad nad elada korraga igal pool ja mitte kuskil: nad ehitasid koduks vana 24-ruutmeetrise põrandapinnaga koolibussi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriel and Debbie Mayes (@themayesteam) on

Projekt sai valmis 2017. aastal ja sama ajal müüs pere maha oma ligi 400-ruutmeetrise kodu ja kolis kogu täiega bussi. Paljudest asjadest tuli muidugi loobuda, aga bussiga teel olles ootasid ees tohutud seiklused. 

«Olime jõudnud punkti, kus olime oma eluga väga rahulolematud. Meie kodu ei meeldinud meile ja oli selge, et mingit muutust on vaja,» kirjutab Debbie oma blogis The Mayes Team. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriel and Debbie Mayes (@themayesteam) on

Kõige keerulisemaks ei pea nelja lapse ema Debbie mitte seda, kuidas nii suure seltskonnaga nii väikesele pinnale teineteise närve söömata ära mahtuda, vaid seda, et pesupesemine ja kuivatamine on nii napil pinnal üsna keerukas protsess. 

Kuigi pere plaanis sellise elustiili juurde jääda pikemaks ajaks, juhtus aga nii, et kõigest paar aastat ringirännanuna sattusid nad Californias oma unistuste kodule, mille nad on nüüd ära ostnud ja oma koduks ümber ehitavad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriel and Debbie Mayes (@themayesteam) on

«Sellist plaani meil ei olnud - me oleme pikalt seda õiget kodu otsinud ega ole seda leidnud, nüüd tuli see meieni täiesti juhuslikult,» räägib Debbie. Bussis elavad nad aga veel mõnda aega, seni, kuni majaremont valmis saab. Ja 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles