Fotod: Eesti maakler teeb väga omapäraseid kinnisvarakuulutusi

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: KV.EE

Üks Eesti maakler on otsustanud, et kinnisvarakuulutused ei pea olema igavad ja ühesugused ning on enda müüdavate objektide kuulutused paari nõksuga palju huvitavamaks muutnud.

Kui tavaliselt on kinnisvarakuulutustele külge haagitud üsna elutud sise- ja välisfotod ning lavastamisega Eestis keegi väga vaeva ei näe, siis see Pärnu kandis tegutsev maakler on kujunemas juba omaette nähtuseks: tema kuulutusi ilmestavad fotod on alati huvitavad vaadata.

Foto: KV.EE

Nimelt poseerib naine enamasti fotodel ise koos väikese koeraga ja pildid saavad nii palju pilkupüüdvamad kui kinnisvarafotod, kus ühtki elusolendit peal ei ole. 

Kinnisvarafoto tähtsusest kodu müümise juures on räägitud palju, on jagatud igasugu nõuandeid, mis peaks ja mis ei peaks fotol näha olema: kodu ei tohi olla segamini, fotodel ei tohiks olla liiga palju isiklikke esemeid, tuleb valida nurki, kust ja kuidas pildistada ja nii edasi. 

Foto: KV.EE

Aga inimese kasutamine fotodel on siinmail veel üsna uus lähenemine. Välisriikides, erit Ameerika Ühendriikides, eksperimenteeritakse sääraste fotodega juba ammu, ka kostümeeritud inimestega, Eestis kohtab seda aga pigem harva. 

Foto: KV.EE

Kui see talu Pärnumaal on juba iseenesest üsna heas korras ja inimesega fotod annavad asjale lihtsalt veelgi lisamõõdet, siis see pisut enam tööd vajav maja samuti Pärnumaal oleks ilma osavalt lavastatud fotodeta ilmselt palju vähem pilkupüüdev. Nüüd aga panevad fotod fantaasia tööle ja hoone potentsiaali on märksa lihtsam näha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles