Traditsioonilises eramus elanud noorpaar tegi koduvahetuse, mida paljud mõista ei suuda

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Foto: inhabitat.com

Noor abielupaar soetas endale üsna pea pärast pulmi väga traditsioonilise kodu, aga hakkas õige pea valikut kibedasti kahetsema.

Kui Alexandra Steltzer ja tema partner Jon oma pulmi planeerisid, otsustasid nad, et suurt pidu kindlasti ei tule: selle asemel läksid nad hoopis kaubikust koduks ümber ehitatud sõiduvahendiga reisile ja rändasid nii kolm kuud mööda Ameerika Ühendriike.

Foto: inhabitat.com

Reisilt naasnuna tundis paar survet rajada traditsiooniline kodu ja nii ostetigi nelja magamistoaga eramaja. Üsna pea said noored aga aru, et on teinud väga suure vea, kirjutab Inhabitat.

Foto: inhabitat.com

Kui tavaliselt tahavad noored üha suuremat ja suuremat kodu, siis Alexandra ja Joni puhul on asi täpselt vastupidine: nad tundsid, et maja on neile liiga suur. Üsna pea pärast sissekolimist oli selge, et sinna nad ei jää. Maja pandi müüki ja selle asemel soetas paar endale klassikalise vagunelamu. 

Foto: inhabitat.com

Pisut üle 20-ruutmeetrine kodu on väga maitsekalt ja stiilipuhtalt renonveeritud. Niiöelda toorik maksis kõigest 3000 eurot ja kogu remondi tegi paar ise. Majja mahub ära mugava diivaniga köök-elutuba, väike kontorinurk ja magamistuba. Olemas on ka tualett- ja pesuruum.

Foto: inhabitat.com

Ja selles kodus tunneb paar end lõpuks päris iseendana. Vaata rohkem SIIT. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles