Fotod: menuka kodukaupade poe ebaõnnestunud naljataldrikud vihastavad inimesi

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Menukas kodukaupade tootja on toonud turule taldrikud, mis olid esiotsa mõeldud naljaga, aga on teeninud ära hoopis tarbijate tohutu pahameele, sest inimeste hinnangul on taldrikud solvavad. 

Nimelt tõi menukas kaubamaja Macy´s hiljuti müügile taldrikud, kuhu peale on märgitud kolm ringi. Esimese ja kõige väiksema sisse on kirjutatud «skinny-teksad», teise sisse «lemmikteksad» ja kolmandasse «emaduspüksid», vahendab portaal House Beautiful. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pourtions (@pourtionsjustright) on

Ettevõtte Portions loodud taldrikud peaksid kaubamaja hinnangul olema lõbusad ja naljakad, edastades samas terakese tõtt selle kohta, et toiduportsjonite suurusi tuleb siiski päriselt jälgida. Inimesed on aga hoopis teisel seisukohal ja väga pahased. 

Üks ema kirjutab Twitteris, et tema tütar maadleb juba pikemat aega toitumishäirega ja sellise sõnumiga taldrikud ei aita nende peret teel paranemiseni kindlasti mitte kuidagi. Teine naine tunnistab, et tal endal on toitumishäire ja tema jaoks on need taldrikud nõmedad.

Kolmas lisab, et sellise sõnumiga taldrikud juhivad ebaporportsionaalselt suure osa tähelepanust toitumisel sellele, justkui peaksid oma ampse lugema. 

Mõned näevad siiski ka asja lõbusamat poolt, öeldes, et teda ajaksid säärased taldrikud õhtusöögilaual küll naerma ja tegemist oleks väga lõbusa vimkaga, aga sellised inimesed on üleüldise tagasiside seas vähemuses.

Eelmise nädala lõpuks andis Macy´s teada, et korjavad kõnealused taldrikud müügilt. Üks Twitteri-kasutaja arvas, et neist tühjaks jääva koha võiks kaubamaja asendada selliste taldrikutega: 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles