Fotod: Tallinnas on turule tulnud täiesti ainulaadne kodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: KV.EE

Tallinnas on tulnud müügile väga haruldane kodu.

Tallinnas aadressil Pärnu mnt 102 on müügile tulnud kolmetoaline avar ja suurepärase disainiga korter. Korter asub neljakorruselise maja teisel korrusel ja on täielikult renoveeritud, võttes arvesse maja industriaalset eripära, suurt rõhku on pandud erinevatele disainelementidele. 

Foto: KV.EE
Foto: KV.EE

Korterile annavad väärtust kõrged laed, sügavad aknalauad, tahveldatud siseuksed ja minevikuaegadest paekiviseinad, mis on töödeldud tolmuvabaks. Korteri põrandaid katab täispuitparkett, vannitoas keraamiline plaat koos põrandaküttega. Elutoas lisab hubasust soojustsalvestav ahi.

Foto: KV.EE

Korteri koosseisu kuuluvad elutuba koos avatud köögiga, esik, kaks magamistuba, avar vannituba koos tualetiga ning valgusküllane kontorinurk. 

Foto: KV.EE

Korter müüakse koos piltedel oleva sisustusega - kvaliteetne köögimööbel koos tehnikaga (ahi, pliit, õhupuhastaja, külmkapp, nõudepesumasin), söögilaud koos toolidega, elutoa mööbel, vannitoa sisustus (pesumasin), magamistoas voodi, suur garderoob. Hindamisakt olemas.

Foto: KV.EE

Majas on aktiivne korteriühistu, tehtud on suuremad ja olulisemad renoveerimistööd. Maja juures on elanikele tasuta parkimine parkida saab ka mitu autot.

Foto: KV.EE

Vaata rohkem kinnisvaraportaalist KV.EE. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles