Vaata otse! Kodutunne: Sarjana on rõõmsameelne noor üksikema, kes peab kõige tähtsamaks rahulikku elukeskkonda oma laste jaoks

Kodu.postimees.ee
Copy
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Armastatud «Kodutunne» tõttab appi elu keerdkäikudest räsitud tublidele Eesti peredele, kes ühel või teisel põhjusel kodu remontimisega iseseisvalt enam toime ei tule.

Näitame suvisel ajal Postimehe Kodustiili rubriigis igal argipäeva õhtul algusega kell 18 varasemaid «Kodutunde» saateid, mis Kanal 2 ekraanil ilmuvad kordusena, kuid Postimehe lugejatel seni veel nägemata.

Sarjana on rõõmsameelne noor üksikema, kes mittetoimivatest suhetest ja rikkusest peab tähtsamaks rahulikku elukeskkonda oma laste jaoks. Selle nimel ostis ta järelmaksuga pisikese suvila, kus ta elab ühes toas ja tillukeses köögis oma kolme lapsega, kellest kahel on diagnoositud kopsuastma.

Kasinatest tingimustest hoolimata on aga kodu briljantselt puhas ja korras. Pesemiseks kütab noor ema igal õhtul suvila keldris asuvat sauna, kus sooja annab vana ning remonti vajav keris. «Kodutunne» läheb sellele väga vahvate lastega perele appi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles