Suur galerii: IKEA näitab, mis eestlasi ees ootamas on (4)

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy

IKEA avas möödunud aasta augustis poe Riias - see on saanud väga populaarseks ka meie elanike seas, mistõttu otsustati IKEA võimalikult kiiresti ka Eestisse tuua.

Kuna Eesti on e-riik, teeb IKEA siin ajaloolise sammu, sisenedes meie turule kõigepealt digitaalselt. 29. augustil avatav e-pood tagab ligipääsu ligi 8000 taskukohasele kodusisustustootele. Lisaks sellele avatakse samal päeval Tallinnas näidistesaaliga väljastuspunkt, kus saab lisaks tohutule silmailule ka suurel hulgal inspiratsiooni ammutada. 

«Kuigi Tallinna väljastuspunkt on väiksem kui IKEA tavapärane pood, pakub see küllaldaselt sisustusideid ning -lahendusi igale kodusisustajale. Lisaks on kohapeal ideedega aitamas IKEA töötajad. Väljastuspunkt hõlmab 1500 ruutmeetrit, kus on realistlikult sisustatud kümneid näidistubasid, näiteks köögid, vanni- ja elutoad, koos aksessuaaride ning dekoratsioonidega, mis aitavad anda ideid kodu sisustamiseks,» lausus Tallinna väljastuspunkti juht Aleksejs Mihailovs.

IKEA e-pood on avatud ööpäevaringselt aadressil www.ikea.ee. Aadressil Peterburi tee 66 asuv väljastuspunkt on avatud iga päev kell 10.00–20.00.

Uuri rohkem IKEA koduleheküljelt.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles