Sisustustõde, mida ka oma ala asjatundjad soovinuks varem teada

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Sisekujundajad ei ole sündinud sisustustarkused tagataskus, ka nemad soovinuks oma karjääri algusaegadel üht-teist veel lisaks teada.

Sisekujundajate teadmistepagas, nagu igal teiselgi erialal, täieneb ühes aja ja kogemustega. Sisekujundajal võib kaunite esemete peale silma olla, ent ka neil on teatud piir, millest ei ole kuigi paslik üle astuda. Nimelt kipuvad väga paljud alustavad sisekujundajad oma varjust üle hüppama, eesmärgiga sisustada iga etteantud ruutmeeter inimese kodus. Iga kodu ja sisekujunduslik stiil või lähenemine vajab aga veidi «hingamisruumi», et kodu sisekujunduslikult liialdatud ning sahtlid-riiulid pilgeni nipsasjakesi täis ei paistaks.

Los Angelesest pärit sisekujundaja Emily Henderson möönab, et on oma karjääri alguspäevil sisustamisega samuti pange astunud. «Ma arvan, et kõigil alustavatel sisedisaineritel on see mentaliteet alguses olemas. Ka mina kippusin omal ajal veidi liialdama, ent kui saaksin tagasi minna, siis ilmselt võtaksin protsessi oluliselt kergemalt, teades, et vähem on alati rohkem,» rääkis Henderson väljaandele mydomaine.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles