Fotod: Harjumaal on müüa väga haruldane maja

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: KV.EE

Tallinna lähedal on müüa väga haruldane maja, millesarnaseid Eestis eriti palju ei leidu.

Harku vallas looduskaunis ja rahulikus piirkonnas on müüa 2005. aastal ehitatud kvaliteetne kahekorruseline eramu. Maja on valgusküllane, mille tagavad suured aknad ja avar planeering. Lisaks on kinnistul eraldi külaliste- või saunamaja (ehitusaeg 2014) ja garaažihoone koos mahuka panipaiga ja puude hoidmiseks mõeldud ruumiga. Hoonete kogupind 270 ruutmeetrit. Tegemist on püramiidmajaga.

Foto: KV.EE

Maja kogupind on 162 ruutmeetrit. Planeering on hästi läbi mõeldud – esimesel korrusel avar elutuba, köök, magamistuba/kodukontor, ruumikas ja valge vannituba koos tualetiga, tehnoruum ja walk-in garderoob. Elutoas lisab hubasust kamin.

Teisele korrusele viib täispuidust trepp. Teisel korrusel asub trepihall, magamistuba, tualett ja walk-in garderoob. Hetkel on teine korrus avatud planeeringuga, soovi korral saab kergseina abil tekitada lisamagamistoa.

Foto: KV.EE

Uuele omanikule jääb kvaliteetne, hästisisustatud köögimööbel koos tehnikaga (külmkapp, nõudepesumasin, pliit, ahi, õhupuhastaja), sanruumide sisustus, soovi korral ka osa piltidel nähtavast mööblist ning aiatööriistad, ka murutraktor.

Siseviimistluses on kasutatud looduslikke materjale - esiku, köögi ja vannitoa põrandad plaaditud, tubade põrandal parkett, seintel laudis. Paigaldatud korralikud pakettaknad ruloodega ning täispuidust uksed.

Foto: KV.EE

Enam kui 4000-ruutmeetrine kinnistu on tõeline kunstiteos, aias on lugematul arvul ilutaimi, lilli ja puid, lisaks kasvavad kinnistul keskkonnale omased kadakad ja maranad. Hoov on igast küljest hekiga piiratud ning oma suuruse tõttu piisavalt privaatne. Majaesine ala ja maja räästaalused on kaetud tänavakivi sillutisega. Uut omanikku ootab ka kasvuhoone ja põllunurk, kus võimalus köögivilju kasvatada. Õuealal on veel lehtla, kus saab pere või sõpradega mõnusalt aega veeta.

Vaata rohkem kinnisvaraportaalist KV.EE. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles