Uskumatu! Koer süütas korteri seninägematul moel

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Sander Ilvest

Austraalias Melbournes leidis aset vahejuhtum, mida enamik tõenäoliselt ei usuks, kui see poleks videolindile jäänud. 

Melbournes elav Danielle Danski oli parasjagu kodust eemal, kui ta nägi turvakaamera pildilt, et tema kodus on tulekahju. Nimelt oli 10-kuune kutsikas Archie välgumihkli avastanud ja seda diivanil närima hakanud. Olles uut «mänguasja» mõnda aega testinud, õnnestus Archiel diivan äkitselt põlema süüdata. «Tuli levis meeletul kiirusel, põhjustades korterile suurel hulgal kahjustusi,» kirjeldas Danski juhtumit 10 News First'ile. 

Vaid tänu sellele, et Danskil oli reaalajas pilt korteris toimuvast, jäi ära halvim. Naine teavitas olukorrast koheselt päästetöötajaid, kes jõudsid sündmuskohale loetud minutitega.

«Ma ei ole sellist asja kunagi näinud ja ma olen seda tööd teinud 30 aastat,» ütles päästekomando ülem Graeme O’Sullivan väljaandele 10 News First. «Meil on olnud varasemalt väljakutseid, sest koer või kass on ajanud näiteks küünla ümber, kuid taoline juhtum on küll esmakordne,» lisas O’Sullivan. Palju näinud päästja on hämmingus, sest mehe sõnul on tal endalgi kohati raske välgumihklit tööle saada.

Õnneks ei saanud ükski elusolend tulekahju tõttu viga, kuid korteri kahjud küündivad hinnanguliselt 60 000 dollarini. 

Video, mis tõestab, et selline juhtum tõepoolest aset leidis:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles