Mehed ja naised avaldavad: eemaletõukavad detailid kodudes, mis armuleegi kiirelt kustutavad

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Igaühe kodu on tema isiklik kindlus. Kuid uue suhte puhul on paratamatu, et oma väljavalitu tuleb varem või hiljem oma kindluse väravast sisse lasta. Sellega aga avame enda kodu kriitikale, mis võib viia armuleegi kustumiseni. 

Kurameerimise üheks suurimaks verstapostiks, on uue inimese enda koju toomine. Esmamulje oma väljavalitu kodust, võib aga kiiresti saada uuele suhtele saatuslikuks. Veebisait Porch.com poolt läbi viidud ja 1000 inimest kaasanud uurimustööst selgus, mida naised ja mehed teineteise kodude juures suurimaks heaks ja veaks peavad. 

Uuringu tulemustest selgus, et nii meeste kui naiste jaoks on suurimaks plussiks hästi lõhnav elamine. Samuti pidasid mehed ja naised oluliseks mugavat voodit. Kõrgelt hinnati ka seda, kui väljavalitu elab üksinda.

Teadustöös osalenud meeste jaoks oli oluline naisterahva kodus leiduvad raamatud. Samuti hindasid mehed hästivarustatud külmkappi ja hoolitsetud koera. Naised hindasid kõrgelt kui meesterahva kodus leidub pilte tema perekonnast. Lisaks väärtustavad naised kõrgelt maitsekalt sisustatud elamist. 

Mis puudutab aga asju, mis võivad viia värske suhte kiire hukatuseni, siis olid meeste ja naiste vaated sarnased. Mõlemad jaoks on suurimaks suhtetapjaks, kui nende värske silmarõõm elab koos oma endise partneriga. Huvitaval kombel on nii meeste kui naiste jaoks eemaletõukavaks, kui magamisasemeks on ainult niru madrats põrandal. Kui sa pole veel voodiraami soetamisse investeerinud, siis nüüd on selleks aeg.

Peale selle häiris naisi meeste elamiste juures surnud taimed, eelmisi suhteid meenutavad asjad ja pesemata nõud. Mehi häiris aga kasimata koduloomad ja kasutatud rasedustesti leidmine prügikastist.

Uuringust selgus, et mehed valmistuvad oma uue väljavalitu kojutoomiseks usinamalt kui naised. 30 protsenti meestest tunnistavad, et nad pesevad oma voodilinad puhtaks enne esimese kohtingu toimumist. Sama teevad aga ainult 15 protsenti naistest. Kuid meesterahvad, kes ei korista oma elamist enne daami küllatulekut peaksid arvestama, et 36 protsenti uuringus osalenud naistest kinnitavad, et on mehe juurest lahkunud, kuna nende kodu oli liiga segamini. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles