Tähemärgid on kõikvõimsad: vaata, milline toataim sobib sinu sodiaagimärgiga

Kodu.postimees.ee
Copy
Naine taime valimas
Naine taime valimas Foto: Shutterstock

Kas sa oled potilillede valimisega lootuselt jänni jäänud? Tunned, et ei suuda ühegi taime eest korralikult hoolt kanda? Nüüd on see möödas ja käes on aeg lasta oma sisemisel rohenäpul särada.

Enda jaoks õige potitaime valik võib tihti osutuda keeruliseks. Vahel läheb meil vaja õiget taime, et tuua välja meie ühendus emakese Maaga. Kuid tuleb välja, et meie tähemärgid võivad sellel raskel valikul abiks olla.

Veebileht proflowers.com on kokku pannud nimekirja taimedest, mis sobivad kõige paremini sinu tähemärgiga. 

Veevalaja

Hingelt kaastundlikud ja sihikindlad veevalajad püüdlevad alati parima poole. Maailmaparandajatena tuntud veevalajad vaatavad maailma läbi roosade prillide. Need iseloomuomadused teeb veevalaja jaoks parimaks toataime valikuks kuld-nõelköie.

Kuld-nõelköis
Kuld-nõelköis Foto: Shutterstock

Kalad

Seda tähtkuju seostatakse mõistmise ja kaastundega. Kalad on parimaks õlaks, mille najal ennast tühjaks nutta. Selle tõttu sobib helde südamega kaladele kodu kaunistama sulgvõhk.

Sulgvõhk
Sulgvõhk Foto: Shutterstock

Jäär

Nagu tähtkuju nimi vihjab, on jäärad väga kangekaelsed. Nad ei keeruta oma jutuga pikalt, vaid lähevad otsejoones tõsiste teemade juurde. See teeb järeleandmatu iseloomuga jääradest suurpärase kaaslase surematutele sukulentidele.

Sukulendid
Sukulendid Foto: Shutterstock

Sõnn

Selle tähemärgiga õnnistatud inimesi iseloomustab töökus ja sihikindlus. Sõnn paneb alati suurt rõhku enda eesmärkide täitmisele. Usinate sõnnide jaoks on parimaks roheliseks partneriks viigipuu.

Viigipuu
Viigipuu Foto: Shutterstock

Kaksikud 

Kaksikud on pidevas liikumises ja sulanduvad igasse keskkonda. Uudishimulikkus ja pidev uute teadmiste jahtimine on kaksikutel loomuses. Võhaliste paindlikkus ja avatus teeb neist rohelistest kaunitaridest parima valiku kaksikutele.  

Võhaline
Võhaline Foto: Shutterstock

Vähk

Härdameelsete inimestena, juhinduvad vähid otsuste tegemisel alati oma sisetunde järgi. Vähid on perekesksed inimesed ja väärtustavad õnnelikku kodust elu. Rahapuu, mille sügavad juured kiirgavad ohtralt positiivset energiat, on vähkidele parimaks paariliseks. 

Rahapuu
Rahapuu Foto: Shutterstock

Lõvi

Lõvid on kõige atraktiivsemad inimesed, kellega kunagi kohtud. Nende karisma lausa tõmbab inimesi nende poole. Lõvide välisele ilule aitab kaasa ka nende enesekindlus. Lõvide soe ja rõõmus iseloom, teeb neist head peremehed ekmeadele. 

Vöödiline ekmea
Vöödiline ekmea Foto: Shutterstock

Neitsi

Neitseid kirjeldab asjalikkus ja detailidele orienteeritus. Neitsid on inimesed, kelle peale saab igas olukorras loota. Nende tööeetika teeb vastupidavast kummipuust nende jaoks täiusliku toakaaslase.  

Kummipuu
Kummipuu Foto: Shutterstock

Kaalud

Loomult diplomaatilised ja konfliktivabad kaalud elavad tasakaalukat elu. Neile meeldib inimestega koos aega veeta, kuid eelistavad teha seda kultuurselt. Kaaludele meeldivad kaunid kunstid ja ilusad asjad, seega on neile parimaks paaringuks kiirelt populaarsust koguv monstera.

Monstera
Monstera Foto: Shutterstock

Skorpion 

Skorpionid jäävad igas olukorras iseendaks ja ei karda oma mõtteid ja uskumusi teistega jagada. Selle tähtkujuga inimesed on oma tunnetega alati sinapeal ja lähevad igale väljakutsele vastu suure kirega. Nende ausus teeb draakonipuust nende jaoks parima toataime. 

Draakonipuu
Draakonipuu Foto: Shutterstock

Ambur

Amburid on vabameelsed idealistid. Nad on seiklusjanulised ja leiavad enda ümber alati midagi uut ja huvitavat. Uudishimulikele amburitele sobib aknalaudu kõige paremini kaunistama eksootiline alokaasia.

Alokaasia
Alokaasia Foto: Shutterstock

Kaljukits

Kaljukitsed on distsiplineeritud ja vastutustundlikud isendid. Neile meeldib igas olukorras olla kontrollis. Traditsioonidest ja reeglitest lugupidavad kaljukitsed sobivad kõige paremini bonsai puu eest hoolt kandma. 

Bonsai puu
Bonsai puu Foto: Shutterstock
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles