Lihtsad nipid, millega muuta iga magamistuba glamuurseks pesaks

Kodu.postimees.ee
Copy
Magamistuba
Magamistuba Foto: Shutterstock

Magamistoale uue väljanägemise andmine pole kunagi varem nii lihtne olnud. 

Helesinine unistus glamuursest elamisest painab paljusid. Kahjuks ei ole see ühel või teisel põhjusel kõigi jaoks võimalik. Kuid see ei ole põhjus pead norgu lasta. Vahel piisab väga vähesest, et anda oma elamisele natukene luksuslikku särtsu, kirjutab apartmenttherapy.com. 

Kui tahad tunda end oma magamistoas Hollywoodi staarina, siis kasuta neid kaheksat lihtsat nippi.

1. Uksenupud

Uksenupud on nagu ehted. Hästi valitud kõrvarõngad või kaelakee muudab tagasihoidliku kostüümi hetkega pilkupüüdvaks. Sama teevad mööbliga efektsed uksenupud. Asenda enda kapil või öökapil olevad uksenupud uute pilkupüüdvate vastu.

2. Patju ei ole kunagi liiga palju

Voodist ülevoolavad ja puhvis padjad on igas udupeenes elamises standard. Andmaks magamistoale hiilgava väljanägemise investeeri patjadesse. Vali suured padjad, mida annab üksteise otsa kuhjata. Padjapüüri valikul eelista sametist ühevärvilisi püüre.

3. Investeeri päevatekki

Ei ole vaja kulutada hiigelsummasid, et soetada endale kõige vingem voodipesu. Selle asemel, et oma pangakonto tühjaks tõmmata, investeeri hoopis ühte korralikku ja elegantsesse päevatekki. Vali päevatekk, mis ulatub üle voodiraami, sedasi saad sa oma igapäevase voodipesu selle alla ära peita. 

4. Mängi erinevate tekstuuridega

Erinevate tekstuuride lisamine magamistuppa muudab selle visuaalselt palju rikkamaks. Näiteks viska tugitoolile suur ja puhvis tekike või aseta voodi jalusesse lamba nahast vaip.  

5. Anna oma öökapile uus hingamine

Ära mata oma öökapp kõikvõimaliku prügi alla. Hoia kapi pealne puhtana. Kasuta öökapi pealse dekoreerimiseks parfüümipudeleid, difuusereid, küünlaid, ehtekarpi või efektset öölampi.

6. Vaheta vana peegel uue vastu

See suvaline peegel, mis on käinud sinuga korterist korterisse kaasas on aeg saata manalateele. Vaheta oma vana peegel pilkupüüdva raamiga uue vastu välja. 

7. Too valgus tuppa

See vana tolmune lambikuppel laes oleks vaja välja vahetada. Vali enda lage kaunistama valgusti, mis oleks suur ja pilkupüüdev. Eelista lampe, mille sisse käib rohkem kui üks pirn. Sedasi annab valgusti piisavalt valgust, et magamistuba täielikult valgustada.  

8. Uued kardinad

Viimaseks vaata kriitilise pilguga üle magamistoas olevad kardinad. Eelista kardinaid, mis oleksid mittekortsuvast materjalist ja sobiksid värvi pooles ülejäänud dekooriga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles