Pildid: Rannamõisas on müüki tulnud Vahemere stiilis villa

Kodu.postimees.ee
Copy
Elutuba
Elutuba Foto: KV.EE

Sulle meeldib värske mereõhk, vaikus ja linnulaul? Nüüd on sul võimalus seda kõike nautida uhkes Vahemere stiilis villas.

Soome lahest kiviviske kaugusel olev villa asub endise mõisa maadel. Kahe looduspargiga ümbritsetud maja on ideaalseks koduks neile, kes tahavad veeta oma päevi ümbritsetuna loodusest. 

Elutuba
Elutuba Foto: KV.EE

Uhke elumaja on ehitatud kõige kõrgema kvaliteediga materjalidest. Maja soklikorrus, ukse portaal ja trepi jalamid on valmistatud Eesti marmorist, ehk Saaremaa dolomiidist. Maja ise on laotud hingavatest ja soojust pidavatest materjalidest. Villat katab kivikatus. 

Esik
Esik Foto: KV.EE

Villa põrandaid katab Prantsusmaalt pärit tammest täispuitparkett, küllastatud lubjakivi ja marmor. Majal on tsentraalne kanalisatsioon, vesi tuleb majja puurkaevust, mis asub villast 41 meetri kaugusel. Majas on ka kvaliteetsed Wiesmanni õhksoojuspumbad. 

Magamistuba
Magamistuba Foto: KV.EE

Villas on elamispinda 382 ruutmeetrit, mille sisse kuulub neli magamistuba, kolm vannituba, suur elutuba, köök ja saun. Maja ise on valminud 2016. aastal. 

Vannituba
Vannituba Foto: KV.EE

Villat ümbritseb kõrghaljastus, millest leiab Pürenee tammed, männid, kuused, ebatsuugad, pähklid, viinamarjad ja õunapuud. Muru niitmisega tegeleb robotniiduk. 

Villa
Villa Foto: KV.EE

Uhke villa asub vaikses naabruskonnas. Kuna mereäär ei ole rannapiirkond, siis on maja ümbrus ka suvel vaikne. Maja asub tupiktänava lõpus, seega ei pea uued omanikud muretsema automüra pärast. Villat ümbritseb mitu terviserada ja lähedal metsas asub ka tennise väljak. Läheduses asuvad ka Tabasalu keskuse ujula, tennise hall ja võrkpalli plats.

Villa
Villa Foto: KV.EE

Hetkel tuleb suurejoonelise villa eest välja käia 986 422 eurot.

Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda kinnisvaraportaalis KV.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles