Neli asja, mida teise inimese kodus puutuda ei tohi

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Sisustus- ja koduportaal Apartment Therapy on reastanud neli põhilist asja, millest võõras kodus viibides käed kindlasti eemal hoida tuleks.

Võõras kodus viibides, kui tegemist pole just südamesõbra koduga, tasub end ja oma uudishimu vaos hoida ning vältida järgneva nelja detaili puudutamist.

Arvuti

Nutiajastul on kõigil ligipääs internetti olemas. Taskupõhjas olev telefon aitab kindlasti ka kõige suuremast hädast välja. Juhul, kui aga telefoniaku või internetipakkuja alt peaksid vedama, ei tasu ennastunustavalt võõrasse arvutisse tükkida, kui selleks just eelnevalt luba pole antud. 

Külmkapp

Soovitust tunda end nagu kodus ei mõtle tegelikult mitte ükski võõrustaja lõpuni tõsiselt.  Seega, enne, kui pistad oma nina võõra külmkappi, küsi selleks kindlasti luba, et endast mitte halba muljet jätta.

Voodi

Kui kodus, mida parasjagu külastad, ei paista istumisruumi olevat, küsi enne voodile istumist esmalt luba. Võõrustajal on kindlasti mõni lisatool või taburet, millel oma jalgu puhata saad.

Ravimikapp

Üksainus kiire pilk võõra ravimikappi võib sinust väga vale mulje jätta. Kui vajad valuvaigistit või muud taolist, küsi seda otse võõrustajalt. Kappides-sahtlites soramine ei tule võõras kodus kõne allagi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles