Kolm asja, mille ostmist sa hiljem kahetsed

Kodu.postimees.ee
Copy
Elutuba
Elutuba Foto: Shutterstock

Kodu sisustamisega hoogu minnes on kaheldava väärtusega otsused kiired tulema. Need soodushinnaga kaasahaaratud veiniklaasid või emotsioonipuhangul ostetud seinakell – meie kodudes leidub palju asju, mille ostmist hiljem kahetseme.

Sisekujundusekspert Sarah Lyon jagab lugejatega kolme asja, mille ostmist ta hiljem kahetses, vahendab apartmenttherapy.com.

Labane ja ebaoriginaalne kunst

Lyon tunnistab, et oma esimesse koju sissekolides ostis ta ohtralt masstoodanguna valminud kunsti. Kuid vanemaks saades hakkas ta oma otsust kahetsema, kuna ükski kunstiteos ei kõnetanud teda ja ei sobinud tema koju. Ekspert soovitab kunsti valikul investeerida originaalsetesse taiestesse, mis sulle väga meeldivad.

Odavad veiniklaasid

Lyoni sõnul tuleks hoiduda odavate veiniklaaside ostmisest. Investeerida tuleks hoopis kvaliteetsetesse veiniklaasidesse. Odavad klaasid lähevad kergesti katki ja vajavad pidevalt väljavahetamist. Pidev uute klaaside ostmine võib osutuda palju kallimaks, kui kohe korralike klaaside ostmine.

Liiga hinnalised asjad

Lyoni soovitus on sisustada oma kodu asjadega, mida sa kasutad. Eksperdi sõnul ei ole mõtet soetada endale hingehinna eest asju, mille kasutamisest sa hoidud. Lyon soetas endale aastaid tagasi mustvalge tugitooli, mis oli nii ilus, et ta ei julgenud sellel isegi istuda. Seega oli keset tema elutuba aastaid tugitool, mis seal ainult tolmu kogus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles