Pane tähele! Mida igale tähemärgile jõuluks kinkida

Kodu.postimees.ee
Copy
Kingitused
Kingitused Foto: Shutterstock

Kui oled jõulukingituste ostmisega lootusetult jänni jäänud, siis võib leida abi tähemärkidest.

Jõuludeks kingituste otsimine ei pea olema kaelamurdev ülesanne. Õige kingituse valikul piidab sellest, kui tead kingisaaja tähtkuju, kirjutab bestlifeonline.com.

Jäär

Selle tähtkujuga inimesed on tugeva iseloomuga, võimekad ja teotahtelised. Neile meeldib lõbutseda ja nad hindavad kõrgelt füüsilist aktiivsust. Selle tõttu sobib jääradele jõuludeks kinkida sporditarbeid.

Sõnn

Emotsionaalsed ja värvika iseloomuga sõnnid hindavad kõrgelt materjaalset heaolu. Selle tähtkuju all sündinud inimestele tasub jõuludeks kinkida luksuslikku kosmeetikat ja parfüüme. 

Kaksikud

Kaksikute tähtkuju all sündinud inimesed on püsimatud, emotsionaalsed ja uudishimulikud. Sõbraliku ja lahke iseloomuga tähtkuju kandjale sobib jõuludeks kinkida silmaringi avardav raamat.

Vähk

Vähid on suured unistajad, kes ei ole tihti endas kindlad. Teistele inimestele avatud ja sõbralikud vähid loodavad jõulupuu alt leida asju, millega ennast poputada.

Lõvi

Rikka hingeeluga ja võimukad lõvid saavad ruumi astudes kogu tähelepanu endale. Selle tähemärgiga inimestele tuleb kinkida midagi eriti silmapaistvat. Heaks valikuks on tähelepanu püüdvad aksessuaarid.

Neitsi

Neitseid iseloomustab teiste inimeste mõistmine ja kriitiline mõtlemine. Selge loogika ja reaalsuses elavad neitsid tahavad oma kingipakis näha praktilisi kingitusi, nagu näiteks märkmik. 

Kaalud

Pehme iseloomu ja selge mõistusega kaalud on idealistlikud ja armastavad rahu. Asjad nagu egoism ja omakasupüüdlikus on selle tähtkuju jaoks võõras. Kaalude jõulupakki sobib panna kõrge kvaliteediga toidukraami.

Skorpion 

Seda tähtkuju kandvad inimesed on intensiivsed ja vahel kinnised. Lisaks kirjeldab skorpoineid töökus, julgus ja sensuaalsus. Alati võitlusvalmis skorpionitele tasub jõuludeks kinkida luksuslik hommikumantel.

Ambur

Amburi tähtkuju kandvad inimesed on tasakaalukad ja natukene endassetõmbunud. Elujõust pakatavatele ja uudishimulikele amburitele sobib kingipakki pista reisivarustust.

Kaljukits

Tahtejõulised kaljukitsed rühivad tasa ja targu oma eesmärkide poole. Iseloomult kinniste ja intelligentsete kaljukitsedele tasub jõuludeks kinkida midagi, mis tõstab nende produktiivsust ja alandab stressi. Selleks sobib suurepäraselt toalõhnastajad ma keha masseerijad.

Veevalaja

Veevalajad on suured unistajad. Sõbraliku iseloomuga ja alati truud veevalajad loodavad oma kingipakist leida, midagi mis viib nende mõtted unistustest eemale. Asjad nagu mälumängud või kunstitarbed sobibad veevalajale ideaalselt.

Kalad

Salapärased ja peene intuitsiooniga kalad on loomult tundlikud. Ennast raskesti avavate kaladele sobiks suurepäraselt kingist pudel head mulli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles