Kontorilaua kaunitarid: kristallid, mis aitavad karjääriredelil tõusta (3)

Kodu.postimees.ee
Copy
Kristallid
Kristallid Foto: Shutterstock

Vana aasta saab kohe-kohe läbi ning uus aasta terendab vastu uute ootustega. Kui soovid, et uus aasta oleks tööalaselt sinu jaoks edukas, siis võib abi leida kristallidest.

Siin on neli kristalli, millega kontorilaua kaunistamine aitab sul karjääriredelil tõusta, kirjutab timesofindia.indiatimes.com.

Seleniit

Seleniit
Seleniit Foto: Shutterstock

Seleniit on kiulise tekstuuriga kipsi erim, mis peaks kohe kindlasti kaunistama iga kontorilauda. Puhastavat energiat omav kristall toob hinge rahu ja helguse. Heledat tooni imeilus kristall aitab hoida sinu emotsioone tasakaalus ja vähendab hirmu tuleviku ees. Aseta seleniidi kristall tööarvuti lähedusse muutmaks sind produktiivsemaks. 

Must turmaliin

Must turmaliin
Must turmaliin Foto: Shutterstock

Kontoris ei ole pääsu elektromagnetlainetest. Must turmaliin on väga hea vahend kaitsmaks sind nende eest. Samuti kaitseb see imeilus kristall sind negatiivsuse eest. Lisaks aitab turmaliin hajutada pingeid ja stressi. Vali töölauda kaunistama just see kristall, kui soovid igale olukorrale läheneda neutraalselt ja ratsionaalselt.  

Roheline avanturiin

Roheline avanturiin
Roheline avanturiin Foto: Shutterstock

Avanturiin on kvartsi peeneteraline erim. Halbu mõtteid eemale tõrjuv kevadrohelist avanturiini tuntakse ka kui õnnekivi. See kristall aitab vähendada pingeid ja toob inimesse heaolutunde. Lisaks aitab õnnekivi sul paremini otsuseid vastu võtta ja keerulisi probleeme lahendada. Hoia seda kristalli laua ülemises vasakus nurgas, kui soovid, et liiguksid karjääriredelil kiiremini edasi.

Püriit

Püriit
Püriit Foto: Shutterstock

Püriit on sulfiidne mineraal, mis koosneb väävlist ja rauast. Tegemist on väga võimsa energiakiviga. Püriit aitab sul ärevusest vabaneda ja tõstab enesekindlust. Püriiti peetakse parimaks kristalliks manipulatsiooni, haiguste ja negatiivsuse tõrjumiseks. Enamasti kollakat või halli värvi, kuubilisi kristalle moodustav mineraal ergutab inimese ajutegevust ja teeb meele selgeks. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles