Märulistaar Bruce Willis sai kinnisvara müügiga korralikult vastu pükse (1)

Elu24
Copy
Märulistaar Bruce Willis.
Märulistaar Bruce Willis. Foto: cosima scavolini/lapresse/Scanpix

Märulifilmiga «Visa hing» tuntuks saanud Bruce Willis (64) sai hiljuti valusa hoobi. Nimelt kaotas näitleja kinnisvara müügiga viis miljonit dollarit, vahendab The Sun

Willis ja tema abikaasa Emma Heming (41) müüsid hiljuti maha oma 836 ruutmeerise valduse New Yorgi osariigis, mille paar 2014. aastal 12 miljoni dollari eest soetasid. Eelmise aasta alguses otsustas Willis valdusest loobuda, kuid sai selle müügiga korralikult vastu pükse.

Märulistaar lootis kinnisvara tehinguga teenida ligi 13 miljonit dollarit, kuid sai valduse eest kõigest veidi alla kaheksa miljoni. Willis kaotas tehinguga ligi viis miljonit dollarit ehk 4,5 miljonit eurot.

Valduses olev mõis ehitati 2009. aastal. Sellel on viis magamistuba, viis vannituba ja privaatne bassein.

Lisaks on valdusel oma tenniseväljak, mängu- ja meediaruum ning veinikelder. Üheksa hektari alla mahub ka juurviljaaed, kaks suuremat garaaži ja kolm suvilat.

Bruce Willis koos abikaasa Emma Hemingiga 2012. aastal. Paar abiellus 2009. aastal.
Bruce Willis koos abikaasa Emma Hemingiga 2012. aastal. Paar abiellus 2009. aastal. Foto: Matt Sayles/AP/Scanpix

Willis tunnistas 2019. aasta alguses, et müüb idarannikul asuva valduse maha selle asukoha pärast. «Me oleme nii kaugel oma Californias elavast perekonnast, et oleme otsustanud kolida tagasi läänerannikule,» põhjendas Willis. 

Pilte Willise ja Hemingi endisest valdusest ning mõisast näed SIIT.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles