Viis asja, mis tuleb kiiremas korras uude koju osta

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Uude koju sissekolimine on ilmselt kõigi jaoks väga põnev ettevõtmine. Asjade lahtipakkimine ja neile koha leidmine tekitab paljudes rõõmu. Kuid tihti leiame, et uues kodus ei ole olemas kõike eluks vajalikku.

Uue kodu sisustamine on kulukas tegevus. Selleks, et mitte raha tuulde loopida, tuleb keskenduda kõige tähtsamale. Siin on viis asja, mis tuleb kindlasti uude koju sisse kolides osta, kirjutab apartmenttherapy.com.

Dušikardinad

Juhul kui sinu uues kodus ei ole dušikabiini või klaasist eraldusseina, tuleb kindlasti investeerida dušikardinasse. Vastasel juhul lõppeb pesus käimine iga kord väikse uputusega. Pidev liigniiskus põrandatel tekitab suurepärase keskkonna hallituse vohamiseks ja veekahjustuste tekkeks.

Kardinad

Paljud üürikorterid antakse kasutusse ilma kardinateta. Selleks, et end kodus privaatselt ja mugavalt tunda, tuleb investeerida kardinatesse. 

Prügikast

Toanurgas kükitav kilekott ei ole sobilik alternatiiv prügikastile. Korraliku prügikasti puudumisel tuleb kindlasti see osta. 

Vaip

Selleks, et end uues elamises kodusemalt tunda tuleks elutuba kaunistada ilusa vaibaga. Suur ja värvikirev vaip aitab muuta üürikodu isikupärasemaks ja hubasemaks.

Tööriistakarp

Igas kodus peab hästivarustatud tööriistakarp olema. Ikka ja jälle leiame end olukorrast, kus läheb ühte või teist tööriista vaja. Juhul kui sinul veel tööriistakarpi ei ole, siis tasub see endale osta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles