Välimus võib olla petlik: pealtnäha tavaline maja on tegelikult avar luksuslik villa

Kodu.postimees.ee
Copy
Tartu villa
Tartu villa Foto: KV.EE

Tartu külje all asuv maja ei paista esmapilgul millegi erilisega silma. Kuid suurel ja päikeseküllasel krundil asuv hoone peidab endas avarat ja luksuslikku sisu.  

Ühekorruselise maja pindala on 402,3 ruutmeetrit. Suurepärase siseplaneeringuga majas on pandud erilist rõhku privaatsusele ja looduslikule valgusele. Toad paiknevad majas vastavalt päikese liikumisele. Hoone taga asuv 45 ruutmeetri suurune terrass on kaitstud võõraste pilkude eest elupuuhekiga. Kinnistu kogupindala on 4163 ruutmeetrit, mille juurde kuulub ka bassein. 

Tartu villa
Tartu villa Foto: KV.EE

Avara ja liigendatud planeeringuga hoone igal ruumil on oma funktsioon. Peauksest sisendes satute väikesesse esikusse, kuhu saab jätta ülerõivad. Klaasist vaheuksega eraldatud esikust pääseb kahte autot mahutavasse garaaži, köök-elutuppa ja magamistubadesse. 

Tartu villa
Tartu villa Foto: KV.EE

Avara köögi juurde kuulub kuue ruutmeetri suurune sahver. Köögi ja elutoa vahel asuva söögitoa laua taha mahub istuma kuni 12 inimest. 

Maast laeni klaasseintega elutoast pääseb saunaruumidesse. Eramus on olemas nii leili- kui ka infrapunasaun. Lisaks on saunaruumides massaaživann ning lõõgastusala. 

Tartu villa
Tartu villa Foto: KV.EE

Luksuslikus eramus on viis magamistuba, neist kaks asub teistest eraldi, mis teeb neist suurepärased külalistetoad. Ülejäänud kolm magamistuba paiknevad maja teises otsas ning ühel neist on eraldi vannituba.  

Tartu villa
Tartu villa Foto: KV.EE

Uuel omanikul tuleb uhke villa eest välja käia 395 000 eurot.

Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda kinnisvaraportaalis KV.ee.

Copy
Tagasi üles