Galerii: aasta kodu konkursil pälvis rahva lemmiku preemia Tartu ridamajakorter

Kodu.postimees.ee
Copy

23-aastase ajalooga kodukonkursi «Aasta kodu» rahvažürii valis oma lemmikuks Merike ja Priit Toomsalu julgelt tumedates toonides kujundatud ridamajakorteri Tartus.

Kodukirja peatoimetaja Malle Pajula sõnul osales «Aasta kodu» rahvažüriis üle 6000 hääletaja. «Žüriid paelus perekond Toomsalu kodus musta kapiraamistusega köök-söögiala. Samuti sooja puidu kasutamine. Võib öelda, et praegu on hinnatud väga minimalistlikud, väheste asjade ja puhta joonega kodud,» sõnas Pajula.

«Aasta kodu» žürii liige, K-rauta sisekujundaja Aleksandra Tšufarina kasutab rahva lemmikuks valitud kodu puhul märksõnu nutikas, naturaalne ja soojusest pakatav. «Kodu on tervikuna ühes stiilis – köögist ja elutoast alguse saav värvigamma ja valgustus kanduvad sujuvalt üle magamistubadesse ja vannituppa,» rääkis sisekujundaja. 

Internetihääletusel selgunud rahva lemmiku preemia 650 eurot on välja pannud kodukonkursi peatoetaja, kauplusekett K-rauta. Sisustus- ja aiandusajakiri Kodukiri korraldab «Aasta kodu» konkurssi juba 23. korda. Seekord osales ligi 50 kodu ja aeda üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles