Loominguline kättemaks: isa ja poja vaheline kohtuvõitlus päädis vaidlusaluse maja rüvetamisega

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Kättemaksuhimuline mees värvis isaga kaasomandis oleva maja võimalikult koledaks, et takistada selle müüki.

Floridas elav Jeffrey Liebman ja tema isa Dennis Liebman ostsid 2017. aastal 450 000 euro eest North Naplesi linnas asuva maja. Vähem kui kaks aastat hiljem soovis Dennis maja maha müüa, kuid vajas selleks oma poja Jeffrey nõusolekut. Jeffrey ei soovinud oma osa maha müüa ning meestevaheline vaidlus jõudis kohtusse, vahendab naplesnews.com.

Eelmise aasta suvel otsustas kohus, et Jeffrey peab müügiga nõustuma. Kohtuotsusega leppimise asemel otsustas Jeffrey teha endast kõik, et maja müüki takistada. Viimase abinõuna otsustas Jeffrey maja võimalikult koledaks värvida. Kuid Jeffrey ei piirdunud ainult maja värvimisega. Mees otsustas üle võõbata ka muru, kirjakasti, kõnnitee ja palmipuu. 

Rahulikus naabruskonnas asuva maja naabrid ei olnud mehe loomingu üle kuigi rõõmsad ja andsid Jeffrey kohtusse. «Ma olen kõige vihasem palmipuu pärast,» põrutab Jeffrey majast üle tee elav Amber Chapman. 

Mehe tegu ei olnud ka tema isale meeltmööda. Jeffrey isa esitas kohtule oma poja vastu uue hagi. Kuni maja ümber käiv vaidlus jätkub, peavad naabrid värvikireva naabriga leppima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles