Hinnaralli kängurumaal: hingehinda maksva garaaži pärast käib rahvusvaheline rebimine

Kodu.postimees.ee
Copy
Alberta Parki linnaosas müüdav garaaž.
Alberta Parki linnaosas müüdav garaaž. Foto: realestate.com.au

Austraalia suuruselt teise linna Melbourne'i hinnatud piirkonnas asuva garaaži eest küsitakse väga krõbedat hinda.

Alberta Parki linnaosas asuva garaažiboksi eest küsitakse 400 000 Austraalia dollarit ehk 245 382 eurot. 46 ruutmeetri suurune garaaž on jäänud silma rahvusvahelistele investoritele ja pakkumisi on tulnud Singapurist Inglismaani, kirjutab dailymail.co.uk. 

Kinnisvaramaakler Andrew Turneri sõnul on garaaži näol tegemist suurepärase investeerimisvõimalusega. «Ma olen pidanud nõu kohaliku omavalitsusega ja nad lubavad garaažile teise korruse peale ehitada,» sõnab Turner. Maakleri sõnul on tegemist väga hea pakkumisega just noortele, kuna Albert Parkis on kinnisvarahinnad üpris kõrged. Naabruskonnas olevate majade keskmine hind on ligikaudu 1,5 miljonit Austraalia dollarit ehk 920 000 eurot.

Alberta Parki linnaosas müüdav garaaž.
Alberta Parki linnaosas müüdav garaaž. Foto: realestate.com.au

Maakleri sõnul on huvi garaaži vastu olnud suur. «Minuga on ühendust võtnud esimese kodu ostjad, teise kodu ostjad, investorid ja ehitusfirmad,» sõnab Turner. Praegune omanik ostis garaaži 40 aastat tagasi 8000 Austraalia dollari ehk 2453 euro eest. Võttes arvesse inflatsiooni, oleks 8000 Austraalia dollarit tänasel päeval 34 952 dollarit. Seega teenib praegune omanik garaaži müügiga oma raha kümnekordselt tagasi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles