VAU! Kadrioru pargi kõrval valmis süsimust kortermaja, mida lihtsalt peab ise nägema

1Partner
Copy
Foto: 1Partner Kinnisvara

Kadrioru pargi ääres, Valgel tänaval valmis väga eriline ja šikilt musta värvi Nero Residents kortermaja, mille akendest paistavad nii Tallinna laht, vanalinna panoraam kui Kadrioru park. Tammeparketi ja Villeroy & Bochi santehnikaga varustatud korterite hinnad on sealjuures märkimisväärselt taskukohase hinnaga.

Kuigi hoone sai just värskelt valmis, on üle poole korteritest juba müüdud. Veel saadaolevate 1-toaliste hinnad algavad 67 000, 2-toalised 97 000 ja 3-toalised 139 000 eurost.

Nero Residentsid muudab teistest Tallinna uusarendustest märksa erilisemaks ainulaadne asukoht – maja juurest saab alguse otsetee Kadrioru parki. Nii park kui Kumu kunstimuuseum on 5-minutilise jalutuskäigu kaugusel. Lisaks on lähedal palju sportimisvõimalusi – Pirita mereäärne promenaad, terviserajad, staadionid ja tennisväljakud.

Peresõbralik ja energiasäästlik

Nero Residents sobib hästi peredele, sest majas on palju suuri kortereid ning aiaga piiratud sisehoov koos mänguväljakuga. Lisaks asuvad Kadrioru pargis suured mänguväljakud, suvine tivoli ning lastemuuseum. Majja on spetsiaalselt ehitatud hoiuruum lastevankritele.

B-energiaklassiga hoone rajamisel on eraldi tähelepanu pööratud energiasäästule – maja katusel on päikesepaneelid, mis vähendavad oluliselt maja üldenergiakulusid. Korteritel on kolmekordsed aknad ning soojustagastusega ventilatsioon.

Ka kodude siseviimistlusega pole koonerdatud. Laed on kõrged, kõigis korterites on hinna sees naturaalne tammeparkett ning vannitoas Villeroy & Bochi ning Hansgrohe sanitaartehnika.

Viiekorruseline Nero Residents asub aadressil Valge 16. Hoonel on nii maapealne kui maa-alune autoparkla ning eraldi rattaparkla. Igale korterile on ettenähtud panipaik. Suurematel korteritel on klaasitud rõdud ning luksuslikud terrassid.

Maja arhitekt on Tiivi Torim, hoone ehitas Nordecon ning ostjaid nõustab Baltimaade suurim kinnisvarabüroo 1Partner.

Nero Residentside pilte ja hindasid saab täpsemalt vaadata siit.

Copy
Tagasi üles