Nõmme pärl: tagasihoidliku maja sisu vaadates vajub suu lahti

Kodu.postimees.ee
Copy
Nõmme maja
Nõmme maja Foto: KV.EE

Nõmme mändide all vaiksel tänaval ootab uut toredat perekonda hubane ja mõnus kahekorruseline maja.

Romantilise sisuga maja on ehitatud 1959. aastal. Maja üldpindala on 218 ruutmeetrit ning kokku asub majas kuus tuba. Kinnistu kogupindala on 985 ruutmeetrit. 

Elutuba
Elutuba Foto: KV.EE

Maja esimesel korrusel paikneb avar köök-elutuba, tualettruum, kabinet-töötuba ning veranda, kust pääseb aeda. Hoone teisel korrusel asub kolm magamistuba, millest ühe juurde kuulub avar garderoob. Samuti asub maja teisel korrusel suur vannituba. Hoone keldrikorrusel asuvad abiruumid ja katlaruum. Uuel omaniku on võimalus ehitada välja maja katusekorrus, kus on olemas nii vee-, elektri-, kui ka kanalisatsiooni valmidus. 

Köök
Köök Foto: KV.EE

Elumaja läbis täieliku uuenduskuuri aastatel 1997-2000. Majale on paigaldatud uus kivikatus, soojustus, fassaad ja puidust pakettaknad. 2013. aastal uuendati maja küttesüsteem. Maja siseviimistlusel on kasutatud naturaalseid materjale. Valgusküllastes ruumides domineerivad heledad värvid. 

Esik
Esik Foto: KV.EE

Maja hoiab soojas elutoas asuv malmsüdamikuga kamin-ahi ja keldrikorrusel asuv katel. Soovi korral on uuel omaniku võimalik kiirelt ja mugavalt paigaldada õhk-vesi soojuspump. 

Lisaks elumajale asub kinnistul kõrvalhoone, kus asub garaaž ja kaks aastat tagasi täieliku uuenduskuuri läbinud saun. Abihoone teisel korrusel asub magamistuba, mida on kütmise korral võimalik kasutada ka talvekuudel. 

Magamistuba
Magamistuba Foto: KV.EE

Erakordselt privaatne ja vaikne krunt on piiratud aiaga. Hoovis on olemas aiamööbel, gaasigrill, kaev, kuur ja katusealune. 

Vaikses ja rahulikus Pääsküla asumis asuva maja lähedal on olemas kõik eluks vajalik. Väikese jalutuskäigu kaugusel asub Harku mets, mis on ideaalseks tervisespordiga harrastamiseks. 

Saunamaja magamistuba
Saunamaja magamistuba Foto: KV.EE

Uuel omanikul tuleb imeilusa maja eest välja käia 359 000 eurot.

Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda kinnisvaraportaalis KV.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles