Kas sina teadsid? Kasulikud nipid, mis aitavad lennukis uinuda

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Enamik meist astub lennukisse, otsib oma koha üles, paneb silmad kinni ja loodab kiiresti magama jääda. Kuid paljud meist ei ole eriti osavad lennukis magama jäämisel. 

Õnneks on olemas paar head nippi, mis aitavad ka kõige kergema unega inimestel lennukis paremini magama jääda, vahendab indianexpress.com.

Unemask

Lennureisile minnes tuleks kindlasti kaasa pakkida unemask. Veendu, et unemask oleks korralik ja kinnituks korrektselt näole. Hea unemask ei lase valgust läbi ja püsib mugavalt silmadel. 

Kõrvatropid

Lennuk on lärmakas koht. See on probleemiks nõrga unega inimestele, kes vajavad uinumiseks haudvaikust. Veendu, et pakid enne lennureisi kõrvatropid kaasa. 

Padi

Võta lennukisse alati padi kaasa. Padi laseb sul paremini kaelaasendit fikseerida ja selle läbi paremini uinuda. Hobuserauakujulised reisipadjad ei ole asjata lennujaamades müügil, need tõesti toimivad. 

Aroomiõlid

Paljud meist kasutavad magamaminekuks erinevaid aroomiõlisid. Sama tuleks teha ka lennukis. Lõhnasta oma riided ja padi meeldivate aroomiõlidega. Heaks valikuks on lavendel, vetiver, sandlipuu ja kummeliõlid.

Rahune

Magama mittejäämise pärast muretsemine lõpeb sellega, et sa ei jää kindlasti magama. Võta lennureisi rahulikult ja ära muretse sellise tühise asja pärast. Sul ei ole kohustust lennukis magada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles