Kiikri kvartali arendusprojekti eelviimane etapp sai nurgakivi

Kodu.postimees.ee
Copy
Kiikri kvartali eelviimane etapp koidab.
Kiikri kvartali eelviimane etapp koidab. Foto: Metro Capital

Eile pandi nurgakivi kinnisvaraarendaja Metro Capitali Tuukri 25 elamuarendusele, tegemist on Kadriorus Kiikri kvartalis asuva arendusprojekti eelviimase etapiga. Kümnest majast koosnev elamukompleks valmib lõplikult 2022. aastaks.

Eesti kapitalil põhineva Metro Capitali tegevjuhi Ain Kivisaare sõnul valmib 28 korteriga Tuukri 25 aasta lõpuks ning sellega on täitunud 80 protsenti kogu elamukompleksi arendusest. «Äsja nurgakivi saanud elamust on broneeritud või müüdud 75 protsenti korteritest. See on meie ajaloo üks aktiivsema huvi ja kiirema müügiprotsessiga projekte.»

Tuukri 25 elamus on kahe- kuni neljatoalised elupinnad, mis sobivad nii väiksematele leibkondadele kui ka suurematele peredele. Majas on ökonoomne vesipõrandaküte, ventilatsiooniseadmed, päikesepark katusel ning targa kodu lahendus, mille abil saab nutiseadmest juhtida oma kodu kütet ja ventilatsiooni. Ehitamisel on lähtutud A-energiaklassi normist.

«Oleme Kiikri kvartali mahuka projektiga lõpusirgel. Viimase kahe eluhoone ehitamisega soovime alustada juba aasta teises pooles. Sinna on plaanis rajada 2-4-toalised terrasside ja rõdudega perekorterid, mille järgi on turul suur nõudlus,» ütles Metro Capitali tegevjuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles