Ehituse ABC avas Tallinnas oma 12. ehituskaupluse

Kodu.postimees.ee
Copy
Ehituse ABC
Ehituse ABC Foto: Ehituse ABC

Eesti vanim ehitustarvete jae- ja hulgimüügikett Ehituse ABC avas Tallinnas oma 12. ehituskaupluse. Ettevõtte eesmärk on pakkuda aastaringselt taskukohaseid hindu nii kauplustes kui e-poes, vastandudes seeläbi konkurentide ebaeetilistele allahindluskampaaniatele ning tõustes lähiaastatel turuliidriks.

Ehituse ABC müügi- ja turundusdirektori Margo Pruunlepa sõnul tähendab Väike-Järve Ehituse ABC avamine ettevõttele uue ajastu algust.

«Väike-Järve Ehituse ABC on meie kaasaegseim ja avaraim ehituskauplus, kus lisaks laiale tootevalikule oleme rõhku pannud ka meeldivale ostukogemusele avarama ostukeskkonna, kaasaegsemate väljapanekute ning iseteeninduskassade abil,» selgitas Pruunlep, lisades, et lähiaastatel on eesmärk uuendada ka teisi keti ehituskauplusi ning tõusta Eesti ehitustarvete jae- ja hulgimüügi valdkonna turuliidriks.

Väike-Järve keskuse lisandumisega ehituskaupade turule kinnistab Ehituse ABC erinevat lähenemist seni sektoris kehtinud allahindluskampaaniate põhisele hinnapoliitikale. 

«Üha rohkem üritatakse ka ehitustarvete jaemüügis meelitada ostlejaid uskumatuna näivate allahindluskampaaniatega, millele tavapäraselt eelnevad suured juurdehindlused. Näiteks oleme märganud, et nii mõnigi meie konkurent tõstab enne allahindlusi märkimisväärselt tavahindu kas kaupluses või e-poes, mistõttu tarbijale tegelikku hinnavõitu ei ole,» lausus Ehituse ABC müügi- ja turundusdirektor.

Ta nentis, et ehitustarbed peavad olema iga päev kättesaadavad taskukohase hinnaga olenemata sellest, kus osteldakse, ning allahindluskampaaniad peavad ka tegelikkuses pakkuma eksitamise asemel hinnavõitu.

Ehituse ABC on keskendunud eelkõige ehituskaupade müügile, kust leiab laia valiku üldehitus-, siseviimistlus-, santehnika- ja aiakaupu. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles