PILDID ⟩ Karnevalilt väikese kuldkala võitnud Alexandria tõi pahaaimamatult koju monstrumi

Kodu.postimees.ee
Copy
Alexandria Miller
Alexandria Miller Foto: Caters News Agency/Caters News Agency/Scanpix

Chicagos elav Alexandria Miller võitis 2018. aasta juunis karnevalil pisikese kuldkala. Kuid naise suureks üllatuseks kasvas tibatillukesest kalast tõeline monstrum.

Alexandria arvas, et tegemist on tavamõõdus kuldkalaga. Kuid tema suureks üllatuseks kasvas kala kordades suuremaks, kui naine oskas arvata. Mis veel hullem – Gerald'iks ristitud kala on pintslisse pistnud kõik oma akvaariumikaaslased. Nüüdseks on Gerald kasvanud 30 sentimeetri pikkuseks, vahendab mirror.co.uk.

Koju viies oli Gerald kõigest mõne sentimeetri pikkune.
Koju viies oli Gerald kõigest mõne sentimeetri pikkune. Foto: Caters News Agency/Caters News Agency/Scanpix

Alexandria sõnul on ta pidanud Geraldi järjest suurematesse akvaariumitesse ümber kolima, kuna kala ei lõpeta kasvamist. Hetkel on see Alexandriale maksma läinud üle tuhande euro. 

Geraldist kasvas hiiglane.
Geraldist kasvas hiiglane. Foto: Caters News Agency/Caters News Agency/Scanpix

«Kui ma ta sain, nägi ta välja nagu iga teine kuldkala. Ma arvasin, et ta kohaneb oma keskkonnaga ja lõpetab kasvamise,» sõnas Alexandria. Naine lisab, et kui Geraldil on kõht tühi, siis annab ta sellest selgelt märku. «Gerald koputab vastu akvaariumi klaasi, et tähelepanu saada. Kui ta näljane ei ole, siis on ta suhteliselt rahulik kala,» lisab Alexandria.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles