Vannitoa tuleproov: naisele väljakutse esitanud mees sai toreda üllatuse osaliseks

Kodu.postimees.ee
Copy
Clare Dore oma kolme tütrega.
Clare Dore oma kolme tütrega. Foto: Mercury Press & Media/Mercury Press & Media / Scanpix

Ühendkuningriigis elav pereema Clare Dore tahtis hirmsasti päevinäinud vannitoale uut väljanägemist anda. Naise partner Toby esitas aga Clare'ile väljakutse – remondiks kuluv summa peab jääma alla saja naela (113 eurot).

Ajal, mil enamik meist lööb kodus nelja seina vahel aega surnuks, otsustas pereema Clare Dore oma räämas vannitoale uue välimuse anda, kirjutab mirror.co.uk. Kuna perel on plaanis järgmisel aastal uude majja kolida, ei pidanud Clare'i kaasa Toby remonti kuigi mõttekaks. Peale pikka veenmist jäi Toby vannitoa remondiga nõusse, kuid seda ainult ühel tingimusel. Nimelt võis Clare kogu remondi käigus kulutada ainult 100 naela (113 eurot).

Uue väljanägemise saanud vannituba.
Uue väljanägemise saanud vannituba. Foto: Mercury Press & Media/Mercury Press & Media / Scanpix

Clare'i meelest oli see väga tore väljakutse ning soov oma mehele ära teha innustas naist kõik oma oskused mängu panema. Terve remondiprotsessi jooksul ei tohtinud Toby seda vannituba külastada. Õnneks on majas kaks vannituba. 

Kaval naine tegi kõik vajalikud sisseostud veebipoodidest, otsides välja kõige parema hinnaga tooted. Materjalid käes, hakkas Clare remondiga piht. Naine värvis üle seinad ja plaadid, täitis vuugivahed kuldse värviga ja vahetas välja vannitoa dekoori. Kokku kulus tal selleks 82 naela (93 eurot). Clare oli kihlveo võitnud!

Uue väljanägemise saanud vannituba.
Uue väljanägemise saanud vannituba. Foto: Mercury Press & Media/Mercury Press & Media / Scanpix

Nüüd kui vannituba oli värske ilme saanud, kutsus naine Toby sellega tutvust tegema. Mehe suu vajus suurest üllatusest lahti – ta ei uskunud, et see võimalik on. Mees oli oma naise saavutuse üle väga uhke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles