PILDID ⟩ 15-aastane neiu ehitas suurest igavusest magamistuppa ronimisseina

Kodu.postimees.ee
Copy
Erin Sloanon
Erin Sloanon Foto: Simon Sloan / SWNS/Simon Sloan / SWNS / Scanpix

Cheshire krahvkonnas elav 15-aastane Erin Sloan ei ole eriolukorra tõttu saanud kohalikku ronimiskeskust juba mitu nädalat külastada. Kodus aega surnuks lüües tuli Erinil pähe idee ehitada enda magamistuppa ronimissein.

Erin on ronimisega aktiivselt tegelenud viimased neli aastat ning töötab kohalikus ronimiskeskuses North West Face Climbing Centre'is instruktorina. Kuna ronimiskeskus on riigis välja kuulutatud eriolukorra tõttu suletud, otsustas Erin ronimisseina ise enda magamistuppa üles seada, kirjutab swns.com. 

Seinapaneeli üles seadmine oli kõige keerulisem osa.
Seinapaneeli üles seadmine oli kõige keerulisem osa. Foto: Simon Sloan / SWNS/Simon Sloan / SWNS / Scanpix

Neiul kulus 2,5 meetri kõrguse ronimisseina ehitamisele kuus päeva. «Ma oleksin selle tegelikult ühe päevaga valmis ehitanud, aga materjalid ei jõudnud õigel ajal kohale,» sõnab Erin ning lisab, et kogu töö läks palju ladusamalt kui ta algul arvas. «Panin ukse kinni ja hakkasin puurima. Ma ei ole just kõige pikem inimene, seega oli seinapaneeli üles seadmine parajaks väljakutseks. Kui kõik valmis sai saatsin isale ronimisseinast pildi – ta oli minu üle väga uhke,» lisab Erin.

Valmis ronimissein.
Valmis ronimissein. Foto: Simon Sloan / SWNS/Simon Sloan / SWNS / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles