PILDID ⟩ Läänemaal on vanasse jaamahoonesse ehitatud väga eriline kodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Tuudi jaamahoone.
Tuudi jaamahoone. Foto: KV.EE

Läänemaal endise Rapla-Virtsu raudteetammi ääres asub ajalooline Tuudi raudteejaam. Leon Johansoni kavandi järgi 1930. aastal ehitatud jaamahoonest on hoole ja armastusega vormitud eriti vinge elamine.

L-kujulise põhiplaaniga kahekorruselise peahoone kogupindala on 334 ruutmeetrit. Hoone esimesel korrusel asub avatud planeeringuga köök-elutuba, vannituba, tehnoruum, esikud ja veel kaks tuba. Teiselt korruselt leiab uus omanik kuus magamistuba ja kaks vannituba. 

Elutuba
Elutuba Foto: KV.EE
Köök
Köök Foto: KV.EE

Hoone siseviimistluses on kasutatud kvaliteetseid materjale. Esimese korruse eluruume katab tammepuust laudis ja esikut lihvitud paekiviplaat. Seinad ja laed on viimistletud lubikrohvi ja lubiliimvärvidega. Köögi seinad on kaetud valgete keraamiliste plaatidega ning sisustatud kvaliteetse mööbli ja tehnikaga.

Teise korruse põrandaid katab taastatud originaallaudis. Vannitubades on kasutatud marmormosaiiki ja keraamilist plaati. 

Vannituba
Vannituba Foto: KV.EE
Magamistuba
Magamistuba Foto: KV.EE

Kinnistul asub kokku neli abihoonet. Neist suurim on 71 ruutmeetri suurune saunamaja. Saunas on puuküttega keris, tualettruum ja duširuum. Lisaks asub saunamajas ka kaminaga puhkeruum, kust pääseb avarale terrassile, mille ees asub suur tiik.

Puhkeruum
Puhkeruum Foto: KV.EE
Puhkeruum
Puhkeruum Foto: KV.EE

Lisaks saunamajale asub kinnistul kaks olmehoonet, millest ühe pindala on 48 ja teise 45 ruutmeetrit. Kinnistul asub ka maakelder.

Peahoone
Peahoone Foto: KV.EE
Saunamaja
Saunamaja Foto: KV.EE

Uuel omanikul tuleb isikupärase kodu eest välja käia 375 000 eurot.

Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda kinnisvaraportaalis KV.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles