PILDID ⟩ Naine ehitas oma kolmele kassile udupeene aediku

Kodu.postimees.ee
Copy
Holli Tracy ja Roger Bennett
Holli Tracy ja Roger Bennett Foto: Jay Sherrill Photography / MERCURY PRESS/Jay Sherrill Photography/Mercury/Scanpix

Ühendriigis elavad Holli Tracy Bennet ja tema abikaasa Roger sisustasid nädalavahetuse, ehitades oma kolmele kassile luksuslikku aedikut. Võrega ümbritsetud ruumika aediku ehitamise peale kulus paaril 180 eurot.

Kasside uue kodu põrand on kaetud ehtsa muruga ning seal on piisavalt ruumi kõigi pereliikmete mugavalt ära mahutamiseks, kirjutab tyla.com. Lisaks kaunistas paar aediku tulukeste, redelite, võrkkiige ja palju muuga. Nüüd saavad paari neljajalgsed pereliikmed nautida värsket õhku ja Holli ei pea muretsema, et üks neist plehku paneb.

Kassiaedik.
Kassiaedik. Foto: Mercury Press & Media/Mercury Press & Media/Scanpix

«Ma olen pikalt mõelnud sellise aediku ehitamise peale. Nüüd, kui meie lapsed on kodust välja kolinud, on meie kolm kassi meile lasteks,» sõnas Holli. Kuigi naisel pole midagi selle vastu, et kassid omapäi ringi uitamas käivad, kardab ta, et nad võivad jääda auto alla.

Kassiaedik.
Kassiaedik. Foto: Mercury Press & Media/Mercury Press & Media/Scanpix

Holli sõnul on kassid uue koduga väga rahul. «Tahtsin, et aedik näeks lahe ja šikk välja. Ma arvan, et see õnnestus päris hästi,» sõnas Holli ning lisas, et kassid ei taha enam üldse toas püsida ja kibelevad tagasi aedikusse.

Kõik kolm kassi on pärit varjupaigast ja Hollil on hea meel, et saab neile ilusat ja turvalist kodu pakkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles