Eesti kinnisvarabüroo pakub võimalust internetis maakleriks õppida

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Arco Vara kinnisvarabüroo hakkas veebis uusi maaklereid koolitama.

Sel nädalal algas Arco Varas nädalane startup-koolitus alustavatele maakleritele sootuks erinevalt kui tavaliselt, nimelt asuvad kõik osalejad oma kodus ja kõik koolitused toimuvad onlines.

«Meiega on viimase kuu aja jooksul liitunud mitu uut maaklerit, kes soovivad kinnisvaravaldkonnas karjääri alustada. Et meie uued inimesed ei peaks ootama olukorra stabiliseerumist ja saaksid kohe töösse sukelduda, oleme viinud kogu meie koolituste süsteemi online,» selgitas ettevõtte personalijuht Aiki Pärle.

Juba neljandat nädalat viib Arco Vara siseveebis läbi ettevõttesiseseid koolitusi, tuues oma töötajateni erinevad koolitajad ja spetsialistid. «Praegu on hea võimalus kasutada erialaspetsialiste, kes omavad väärtuslikke teadmisi valdkondades, mida täna peavad kinnisvaramaaklerid ja hindajad oma igapäevatöö paremaks tegemiseks teadma,» lisas Pärle.

Oma inimeste koolitamisele lisaks alustas Arco Vara Facebooki lehel veebiseminaride läbi viimist. «Koostöös Luminoriga sai kokku pandud esimene seminar, sellest innustatult oleme otsustanud nendega jätkata. Juba järgmisest nädalast alates saab alguse webinaride sari, kus puudutame erinevaid kinnisvaraga seotud teemasid. Oleme planeerinud neid teha terve maikuu vältel,» ütles ettevõtte turundusjuht Maris Pukk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles