Aeda pubi ehitanud mees: see on elupäästja, naisel on suur veinivaru

Kodu.postimees.ee
Copy
Hayley ja Matt
Hayley ja Matt Foto: Caters News Agency/Caters News Agency/Scanpix

Ajal, mil enamik meist ootab pingsalt meelelahutusasutuste taasavamist, otsustas Ühendkuningriigis elav Matt Oakley ohjad enda kätte haarata ja ehitas oma aeda pubi.

Ehitussektoris töötav mees alustas pubi ehitamist eelmisel aastal, kuid see jäi tal soiku, kirjutab storytrender.com. Nüüd kui Ühendkuningriigis on kehtestatud eriolukord, leidis mees uuesti indu, et ehitus lõpetada. Nüüd veedab Matt õhtud oma isiklikus pubis rahulikult õlut libistades. Kuid Matt ei ole kitsi ja lubab ka teistel pereliikmetel oma meistriteost külastada.

Aeda ehitatud pubi.
Aeda ehitatud pubi. Foto: Caters News Agency/Caters News Agency/Scanpix

Näiteks on Matti abikaasa Hayley pubi üks püsikundedest, kellel seal oma isiklik Sauvignon Blanci varu on. Pubi baar on täidetud kõige hea ja paremaga. Üles on seatud ka suur televiisor, helisüsteem ja valgustid. 

Kokku kulus mehel pubi ehitamisele 3500 naela ehk ligikaudu 4000 eurot. «Ma olen alati tahtnud aeda päris oma pubi. Nüüd, kui oleme sunnitud päevast päeva kodus olema, on sellest saanud elupäästja. Siia tulles tekib tunne, nagu ei olekski kodus,» sõnab Matt.

Aeda ehitatud pubi.
Aeda ehitatud pubi. Foto: Caters News Agency/Caters News Agency/Scanpix

Matt ja Hayley on pubis maha pidanud mitu virtuaalpidu, et oma sõpradega koos aega veeta. «Mul on tõesti hea meel, et pubi valmis sai. Väga mõnus on praegusest olukorrast mõtted eemale saada,» sõnab Matt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles