VIDEOBLOGI ⟩ Fotograaf Ken ja filmitudeng Nele jõuavad metsavahi sõiduki ehituse ja seiklustega vahefinišisse

Kodu.postimees.ee
Copy
Nele ja Ken.
Nele ja Ken. Foto: Erakogu

Vabakutseline fotograaf Ken ja dokumentaalfilmi üliõpilane Nele soetasid neli aastat tagasi Soome metsavahi sõiduki, et oma vaba aega ja puhkusi sisustada teistmoodi reiside ja matkadega, ilma lennupileti ja hotellibroneeringuta.

Oleme jõudnud oma eelmise suve bussiehituse ja reisivideote seeriaga vahefinišisse ehk hooaja viimase osani. Meie reis kulmineerub Slovakkias ja Põhja-Austrias. Sõidame läbi maalilise Kõrg-Tatra ja vaatame Doonau jõe ääres laevu. Rõõmustav on, et kõik, mis ehitatud sai, toimibki.

Näiteks aiapritsi-dušš õigustab end igati ja hügieeni üle kurta ei saa. Testime ära, mis vahe on tasulisel ja tasuta kämpimisel. Näitame ka, kuidas üks tavapärane ööbimiskoha otsing päriselt käib.

Tulevikku vaadates näib, et sellel suvel välisreise ette võtta pole ehk kuigi mõistlik ja ega tea, kas see võimalikki on. Pigem vaatame võimalusel ringi Eestis ning valmistame uued osad järgmiseks hooajaks. Loodame, et oleme suutnud nii mõnelegi inimesele bussielu vastu huvi tekitada või äratundmist pakkuda. Täname kõiki, kes on meie tegemisi jälginud!

Hoia Keni ja Nele tegemistel Ken Oja YouTube'i kanali kaudu silma peal!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles