PILDID ⟩ Tartu kesklinnas Vallikraavi tänaval ootab armas kodu uut elanikku

Kodu.postimees.ee
Copy
Korter Vallikraavi tänaval.
Korter Vallikraavi tänaval. Foto: KV.EE

Tartu kesklinnas ajaloolisel Vallikraavitänaval on müüa imeilus ühetoaline korter. 

Ühetoalise korteri pindala on 31,6 ruutmeetrit. Korterisse sisenedes astub uus omanik kõigepealt esikusse, kust viib tee edasi ülejäänud elamisse. Looduslike materjalidega viimistletud korteris on olemas kõik eluks vajalik – kaasaegselt sisustatud köök, vannituba ning avar elutuba.

Elutuba.
Elutuba. Foto: KV.EE

Korter on hiljuti läbinud ulatusliku uuenduskuuri, mille käigus toodi elutoas välja kahe sajandi vanune palksein. Paigaldatud on ka uued põrandalauad ja täispuitaknad. Renoveerimise käigus vahetati välja ka vana elektrijuhtmestik ja torustik.

Elutuba.
Elutuba. Foto: KV.EE

Elamise hoiab soojas kaks elektriradiaatorit ning kamin. Puid saab uus omanik hoida puukuuris, mis kuulub müügitehingu sisse. 

Tulevasel omanikul on võimalus 6000 euro eest osta ka 16,2 ruutmeetri suurune keldrikorrus, mis asub täpselt korteri all. Olemas on kehtiv luba, mille alusel võib keldrikorruse ülejäänud korteriga ühendada.

Köök.
Köök. Foto: KV.EE

Armas korter asub hinnatud Tartu vanalinnapiirkonnas. Lähedal asuvad paljud ülikoolihooned, meelelahutusasutused, restoranid ja kauplused. Majas tegutseb aktiivne ühistu ning lähiajal on plaanis ümber ehitada maja ümbritsev aed.

Vannituba.
Vannituba. Foto: KV.EE

Uuel omanikul tuleb ühetoalise korteri eest välja käia 89 000 eurot. Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda kinnisvaraportaalis KV.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles