Taimehullu naisega hädas olev mees: oleksin pidanud aimama, et ta järgmist jama korraldab

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Austraalias elav Brad Kearns sai suure üllatuse osaliseks, kui tema abikaasa Sarah kutsus ta appi taimi tuppa tassima.

Bradi ootas õues pisikeste ilulillede asemel aga hoopis kaks hiiglaslikku palmipuud. Olukord tekitas mehes tuska, kuid tal ei jäänud muud üle, kui naise sõna kuulata ja taimed tuppa tirida, kirjutab dailymail.co.uk. Sarah oli plaaninud palmid magamistuppa paigutada, mida Brad ka tegi.

Humoorikat elustiiliblogi pidav Brad otsustas oma viha Instagramis välja elada. «Oleksin pidanud aimama, et midagi sellist juhtub. Nüüd on siin magamistoas kaks hiiglaslikku palmi. Kui üks nende lehtedest mind öösel kõditab, siis panen ma need palmid põlema!» põrutas Brad Instagrami tehtud postituses.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brad Kearns (@dadmumofficial) on

Peale poolnaljaga tehtud vürtsikat postitust laekus selle alla hulga kommentaare, kus meest hoiatati, et need palmipuud on suurepärased pesituskohad ämblikutele. «Nüüd tahab Sarah, et ma palmid rõdule viin, kuna ta kardab ämblikke. Mulle hakkasid need palmid siin magamistoas täitsa meeldima, ma arvan et nad jäävad siia,» kirjutas Brad oma Facebooki lehele tehtud postituses.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brad Kearns (@dadmumofficial) on

Paar päeva hiljem otsustas Brad, et Sarah on oma õppetunni kätte saanud, ning viis palmid ikkagi rõdule. Lõbus peretüli sai selleks korraks lahenduse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles