PILDID ⟩ Vanaema pärandusega tualettruumi sisustanud naine: see lõhn tekitab minus tundeid

Kodu.postimees.ee
Copy
Jess Fleet oma vanaema Hazeliga.
Jess Fleet oma vanaema Hazeliga. Foto: Jess Fleet / SWNS.COM/Jess Fleet / SWNS.COM / Scanpix

Ühendkuningriigis elav Jess Fleet ei tahtnud oma vanaema mälestusel kustuda lasta ning otsustas seega oma tualettruumi vanaema raamatutega kaunistada.

Jessi vanaema Hazel lahkus teise ilma 2010. aastal ning jättis lapselapsele kõik oma armastatud raamatud. Mõlemad naised olid suured lugemissõbrad, kirjutab birminghammail.co.uk. Kuid kiire elutempo tõttu ei jõudnud vanaema raamatud pappkastidest pikka aega kaugemale.

Jess kaunistas tualettruumi seina vanaema raamatutega.
Jess kaunistas tualettruumi seina vanaema raamatutega. Foto: Jess Fleet / SWNS.COM/Jess Fleet / SWNS.COM/Scanpix

Kõik muutus 2019. aastal, kui Jess kolis oma abikaasa ja kolme lapsega uude majja. Naine käis läbi kõik kastid, mis eelmisest elamisest kaasa pakiti ning sattus järsku vanaema raamatute otsa. Jessil ei olnud plaaniski raamatuid minema visata või ära anda – need olid tema jaoks liiga kallid. 

Jess kaunistas tualettruumi seina vanaema raamatutega.
Jess kaunistas tualettruumi seina vanaema raamatutega. Foto: Jess Fleet / SWNS.COM/Jess Fleet / SWNS.COM / Scanpix

Järsku kargas naisele pähe aga väga omapärane idee kasutada raamatuid hoopis sisekujunduseesmärgil. Mõeldud tehtud, rebis naine tolmuste raamatute vahelt lehed välja ja kleepis need ettevaatlikult maja alumisel korrusel oleva vannitoa seinale. 

«Iga kord, kui ma tualettruumi kõnnin, mõtlen temast. Isegi see lõhn tekitab minus tundeid nagu oleksin ma tagasi tema juures,» räägib Jess ning lisab, et on tulemusega väga rahul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles