VAATA ⟩ Viie lapse ema ostis roostes karavani, et oma unistus täide viia

Kodu.postimees.ee
Copy
Naine ostis roostetava karavani, et pikaaegne unistus täide viia.
Naine ostis roostetava karavani, et pikaaegne unistus täide viia. Foto: Zoe Crain/CATERS NEWS AGENCY/Zoe Crain/Caters News Agency/Scanpix

Austraalias Uus-Lõuna-Walesi osariigis Tamworthi linnas elav viie lapse ema võttis oma säästudest välja 5000 Austraalia dollarit (3000 eurot), et oma elu suurim unistus täita. 

Zoe Crain ostis säästude eest vana ja roostetanud karavani, et sellest mobiilne kohvik ehitada, kirjutab adelaidenow.com.au. Naine kutsus appi oma isa ning koos nähti ränka vaeva, et ratastel kohvik valmis saada. 

Karavani kallal tuli palju vaeva näha.
Karavani kallal tuli palju vaeva näha. Foto: Zoe Crain/CATERS NEWS AGENCY/Zoe Crain/Caters News Agency/Scanpix

Roostes kolakast udupeene kohviku ehitamine ei olnud lihtne ülesanne. «Töötasime selle kallal iga päev varahommikust hilisõhtuni. Selleks, et raha kokku hoida, on ligikaudu 90 protsenti karavani sisustusest teise ringi poodidest pärit,» räägib Zoe.

Pärast pikka tööd sai Zoe unistus täide viidud.
Pärast pikka tööd sai Zoe unistus täide viidud. Foto: Zoe Crain/CATERS NEWS AGENCY/Zoe Crain/Caters News Agency/Scanpix

Raske töö kandis vilja ning ratastel kohvik ristiti Roving Beaniks ehk seiklevaks oaks. Kohvikuga hakati mööda Uus-Lõuna-Walesi osariiki ringi kihutama enne koroonakriisi algust ning see sai kohe väga sooja vastuvõtu osaliseks. «See oli vapustav! Lõpuks ometi sain ma oma unistuse täidetud,» rääkis Zoe. 

Nüüd on aga seiklev uba ajutiselt puhkusele saadetud. Olukorra leevenemisel asutakse taas teele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles