KASUTA VÕIMALUST ⟩ Huvitavad leiud Eesti oksjonikeskkonnas kodu sisustamiseks

Kodu.postimees.ee
Copy
Vinüülimängijaga varustatud kapp.
Vinüülimängijaga varustatud kapp. Foto: osta.ee

Kodu sisustamiseks ei ole alati vaja esimesse ettejuhtuvasse mööblipoodi sisse astuda. Oksjonikeskkonnad on suurepärased kohad, kust mõni eriti vinge mööblijupp või nipsasi leida. Siin on selle nädala erilisimad leiud oksjonikeskkonnast kodu sisustamiseks. 

Antiikportselanlühter

Oksjonikeskkonnas Osta.ee on enampakkumisel tõeliselt haruldane leid. Nimelt on võimalik endale osta tsaariaegne uhke portselanist lühter – sellist asja juba iga päev ei näe.

Antiiklühter
Antiiklühter Foto: osta.ee

Müüja sõnul meenutab lühter kuulsa Dresdeni portselanitööstuse toodangut. Hästi säilinud valgusti läbimõõt on 48 sentimeetrit ning kõrgus 26,5 sentimeetrit. Lühtrit on kasutatud küünlajalana, seega vajab see natukene puhastamist. Oksjonil osalemiseks külasta Osta.ee veebilehekülge SIIN.

Taaskasutatud puidust kummut

Antiikstiilis kolme sahtli ja kolme sektsiooniga puhvetkapp mahutab palju ja aitab esemeid organiseerituna hoida. Puhvetkapp on valmistatud taaskasutatud puidust. Taaskasutatud puit on tugev, stabiilne, vastupidav ja kena välimusega. Kulumisjäljed lisavad igale mööblitükile unikaalsust ja stiili.

Taaskasutatud puidust kummut
Taaskasutatud puidust kummut Foto: osta.ee

Puhvetkapp on käsitsi valmistatud ning meisterlik töö lisab sellele erilist retrostiili. Puidutükid on suure hoolega lihvitud, värvitud ja lakitud. Oksjonil osalemiseks külasta Osta.ee veebilehekülge SIIN.

Retrodiivan

Kunstnahast kattega 1950ndatest pärit diivan on ilmselt paljude kodukujundajate unelm. Pehme mööblijupp on väga heas korras. Diivani konstruktsioon on tugev ning selle katteriie ja kunstnahk on hästi säilinud.

Diivan
Diivan Foto: osta.ee

Diivani laiuseks 151 sentimeetrit. Oksjonil osalemiseks külasta Osta.ee veebilehekülge SIIN.

Baarikomplekt

Ühest traktori kapotiga baarilauast ja neljast baaritoolist koosnev vanaaegne baarikomplektist õhkab tööstuslikku stiili ning püüab pilku. Mangopuidust ja terasest valmistatud baarikomplekt on robustne ja vastupidav.

Baarikomplekt
Baarikomplekt Foto: osta.ee

Autentse välimusega traktorikapott ja teraskonstruktsioon lisavad lauale tööstuslikku stiili ning traktori kulumisjäljed ja puidukiud lisavad igale lauale oma ajaloo ja annavad sellele unikaalse välimuse. Oksjonil osalemiseks külasta Osta.ee veebilehekülge SIIN.

Vinüülimängijaga varustatud kapp

Rootsi elektroonikatootja Luxori nüüdseks antiikne vinüülmängija ja raadioga varustatud kapp, ei ole asi, mille otsa iga päev komistab. Tegemist on tõeliselt laheda leiuga! 

Vinüülimängijaga varustatud kapp.
Vinüülimängijaga varustatud kapp. Foto: osta.ee

Kapi laius on 88 sentimeetrit, kõrgus 76 sentimeetrit ja sügavus 36 sentimeetrit. Oksjonil osalemiseks külasta Osta.ee veebilehekülge SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles