Elvas avatakse maitseelamusi pakkuvad paviljonid

Kodu.postimees.ee
Copy
Arbi järve kaldal asuvad paviljonid.
Arbi järve kaldal asuvad paviljonid. Foto: Elva vallavalitsus.

Elva linna keskuse rekonstrueerimise käigus valmis linna südamesse kaunis esindusala. Lisaks promenaadile, puhkealadele ja mänguväljakutele pandi püsti neli väikest paviljoni, milles alustavad juunis tegevust väikesed kohvikud ja teised maitseelamusi pakkuvad ettevõtted.

Elva vallavalitsus leidis rentnikud Elva keskväljaku, Arbi järve ja Kesk tänava paviljonidesse avaliku konkursi käigus. Elva abivallavanem Mikk Järve sõnul on juba praegu näha Elva keskväljakul palju jalutajaid, kes ootavad, et saaks jalutuskäigule ka midagi kaasa osta. «Usume, et ärimoodulite tegevus elavdab keskväljaku elu ning annab kõikidele inimestele võimaluse uut keskkonda veelgi paremini nautida,» räägib ta.

Kesk tänava ääres asuv paviljon.
Kesk tänava ääres asuv paviljon. Foto: Elva vallavalitsus.

Kesk tänaval asuvas paviljonis hakatakse pakkuma värskelt valminud kooke ja pirukaid, mida on võimalik ka kaasa osta ning ette tellida. Kuna apteegi kõrval asuv paviljon on kohalikele tuntud kui jäätisekiosk, pakutakse seal peale kookide ja pirukate ka gelatot.

Elva keskväljakul asub kaks paviljoni, millest ühes avab uksed pitsakohvik, kus pakutakse käsitööna valmistatud pitsasid ja pirukaid. Keskväljaku teises paviljonis jätkab tegevust lillepood, kus saab osa võtta huvitavatest töötubadest.

Arbi järve purdel asuvas paviljonis ootab külastajaid võileivakohvik, kus pakutakse peale võileibade ka smuutisid, piima-jäätise kokteile ning kohvi ja teed. Võileivakohviku valikust leiavad endale sobiva maitseelamuse ka taimetoitlased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles