PILDID Juminda poolsaarel ootab maaliline kodu uut pererahvast

Kodu.postimees.ee
Copy
Maja Juminda poolsaarel.
Maja Juminda poolsaarel. Foto: KV.EE

Juminda poolsaarel Tammistu külas on müüa kaunis looduslähedane kodu.

Tallinnast 65 kaugusel looduskaunil Juminda poolsaarel asuv kinnistu on ideaalne pelgupaik neile, kes tahavad linnakärast põgeneda. Kauni looduse ja merega ümbritsetud kinnistu pakub privaatsust ja rahu.

Elumaja.
Elumaja. Foto: KV.EE

Madalvundamendile ehitatud elumaja pindala on 94,5 ruutmeetrit. Hubane elamine on korralikult renoveeritud. Hoone on soojustatud ning paigaldatud on kahekordsed puitpakettaknad. 

Hoones on kokku kaks korrust, kuid hetkel on ainult esimene korrus elamiskõlbulik. Soovi korral on uuel omanikul võimalik teine korrus korda teha. Sellegi poolest on esimesele korrusel mahutatud kõik eluks vajalik.

Elutuba.
Elutuba. Foto: KV.EE

Elumajas on esik, avatud köök-elutuba ja magamistuba. Esikust ja elutoast pääseb mõnusale 15 ruutmeetri suurusele verandale, kust avaneb vaade merele. Lisaks on elumajas olemas korralik saun.

Köök.
Köök. Foto: KV.EE

Kinnistul asub lisaks elumajale ka kahekorruseline vana ait. Renoveerimist vajavast hoonest saab näiteks mõnusa külalismaja teha. Aida kogupindala on 96,9 ruutmeetrit.

Ait.
Ait. Foto: KV.EE

Müüdav kinnistu on ideaalne elukoht noorperele, kes hindab looduslähedast ja turvalist keskkonda. Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Copy
Tagasi üles