PILDID ⟩ Skandaalne mõis, kus puhkes armukolmnurk, mis Briti kuningakoja kriisi viis

Kodu.postimees.ee
Copy
Prints Charles ja printsess Diana.
Prints Charles ja printsess Diana. Foto: Ron Bell/PA Wire/PA Images/Scanpix

Ajalooline Bolehyde'i mõis mängib Briti lähiajaloos suurt rolli. Just see mõis oli kohaks, kus kuulduste kohaselt süttis ja kustus prints Charlesi ja printsess Diana vaheline armuleek.

Ajalooline mõis oli koduks Camilla Parker Bowlesile ja tema abikaasale Andrew Parker Bowlesile, vahendab express.co.uk. Camilla ja prints Charlesi vahel oli armuleek põlenud juba noorest east saati, kuid paaril ei olnud võimalik abielluda – tulevase kuninga käevangu oli vaja kõrgest aadliperekonnast pärit noort neiut, kelleks sobis ideaalselt Diana. Seega oli Camilla ja Charlesi suhe juba eos hukule määratud, kuid armastus nende vahel jäi kestma. 

Bolehyde'i mõis.
Bolehyde'i mõis. Foto: SWNS.com/SWNS.com/Scanpix

Purunenud suhtest hoolimata jäid Charles ja Camilla sõpradeks. Mõlemad leidsid endale uued kaasad ja said lapsed. Charles oli Bolehyde'i mõisas tihe külaline ning kuulduste kohaselt oli just see mõis kohaks, kus ta Diana võrgutas. 

Tulevane kuningas ja Diana abiellusid, kuid paari abielu ei olnud õnnelik. Charlesi tunded Camilla vastu ei olnud kadunud ning kuulduste kohaselt oli paaril afäär, mis leidis just selles mõisas aset. Prints Charles ja printsess Diana lahutasid 1996. aastal ning aastal 2005 abiellus Charles oma elu ainsa armastusega – Camillaga.

Bolehyde'i mõis.
Bolehyde'i mõis. Foto: SWNS.com/SWNS.com/Scanpix

Kinnisvaraportaali Savills andmetel on Bolehyde'i mõis kuulunud alates 1986. aastast krahv Simon Cairnsile. Muljetavaldav kaheksa magamistoaga mõis, mida ümbritseb 28,3 hektarit maad, on pandud 3,75 miljoni naela (4,19 miljoni euro) eest müüki. Gloucestershire'i krahvkonnas asuva mõisa maadelt leiab uhked pargid, ujumisbasseini ja tenniseväljaku. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles