Tallinna Botaanikaaed kutsub konteinerhaljastuse õpipäevale

Kodu.postimees.ee
Copy
Botaanikaaia konteinerhaljastuse õpipäev.
Botaanikaaia konteinerhaljastuse õpipäev. Foto: Shutterstock

Pühapäeval, 7. juunil kell 12 toimub botaanikaaias praktiline õppepäev «Konteinerhaljastus», kus  tutvustatakse rõdu- ja terrassihaljastuse erinevaid võimalusi. Jagatakse näpunäiteid sobivate ja vastupidavate taimede valikuks, räägitakse taimekompositsiooni põhilistest võtetest ning konteinerhaljastuse hooldamisest.

«Konteinerhaljastus sobib nii suuremate aiapindade kui terrasside, rõdude, aknalaudade ja piirete suviseks kujundamiseks,» räägib aianduse eriala õpetaja ja töötoa juhendaja Heli Molok.

Selline haljastamise viis võimaldab tema sõnul kasutada teisaldatavaid taimeanumaid, mida saab vajadusel kerge vaevaga ümber paigutada ja mis samuti oluline – neid saab igal aastal uute ja põnevate kujundusvõtetega taashaljastada.

« Botaanikaaias toimuval teemapäeval on ka praktiline osa, milles kavandame, rajame kasvupinnase ja istutame taimed amplisse, rõdukasti ja taimekonteinerisse. Konteinerhaljastus on jõukohane kõigile, tulge ja saage osa põnevast õpipäevast, saate kodus kohe ise järele proovida,» kutsub Molok kõiki osa võtma.

Tallinna Botaanikaaia väliterritoorium ja kassa on avatud iga päev kell 10.00–19.00 kasvuhooned 11.00–19.00. Sissepääs tavahinnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles