VAATA ⟩ Naine tegi üürikorterist värvikireva oaasi, kuid omanik ...

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Anna Jacobs oli aastaid töötanud suure ettevõtte turundusosakonnas. Edukast karjäärist hoolimata kuulus ta süda hoopis disainile. Kahe lapse ema otsustas võtta riski, jättis oma töökohaga hüvasti ja alustas uut karjääri.

Anna unistus saada kodutarvete disaineriks sai teoks ning nüüd juhib ta edukat ettevõtet, kirjutab dailymail.co.uk. Kuid ilmselt on Anna veelgi kuulsam oma kodu – täpsemalt üürikodu poolest. Disainer on 18 kuu jooksul kahekorruselisest Lõuna-Londoni üürikorterist loonud värvikireva oaasi.   

Ajakirjale FEMAIL antud intervjuus rääkis Anna, et eelmisest korterist välja kolides tundis ta, et vajab ellu värskust. Igavates beežides toonides kodus elamine ei olnud talle meeltmööda. Kuid uude korterisse kolides ootas naist uuesti ees igavad beežid seinad. «Iseenesest oli korter ilus, kuid see ei olnud minu maitse,» rääkis ta.

Õnneks oli saatusel Annale üks üllatus varuks. Nimelt tuli välja, et ta oli oma uue korteri omanikuga varem kohtunud ning tegu oli naise disaini suure austajaga. Anna ei jätnud juhust kasutamata ja käis välja oma ideed, kuidas korter üles vuntsida. Kuigi mõni neist tundus omaniku jaoks liiga ekstreemne jäi ta Anna plaanidega siiski nõusse. 

Anna julgustab üürnikke korteriomanikega nõu pidama, et jõuda üksmeelele elupinna väljanägemise osas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles