Puuonni koroonalõksu jäänud paar: me ei taha linna tagasi minna

Kodu.postimees.ee
Copy
Rebecca ja Sam Harper.
Rebecca ja Sam Harper. Foto: MERCURY PRESS & MEDIA/MERCURY PRESS/Scanpix

Londonis elav paar on veetnud terve Ühendkuningriigis kehtinud eriolukorra Somerseti krahvkonnas asuvas puuonnis.

Rebecca ja Sam põgenesid koroonakriisi eest maale täpselt enne liikumispiirangute kehtestamist, kirjutab dailymail.co.uk. Sami isa maadel asuv luksusonn on nüüdseks paari koduks olnud lausa 13 nädalat. Üle kümne aasta suurlinnas elanud noorpaaril oli algselt plaanis onnis kõigest mõni nädal veeta. Paar on eluga maal kiirelt kohanenud ning neil ei ole plaanis veel niipea linna naasta.

Paari koduks olev puuonn.
Paari koduks olev puuonn. Foto: MERCURY PRESS & MEDIA/MERCURY PRESS/Scanpix

Paari järsk elustiilimuutus tekitab nende sõprades hämmingut. Rebecca oli oma sõpruskonnas teada tuntud saamatu rohenäpp, kes ei suutnud ühtegi taime elus hoida. Kuid nüüd on Rebecca lookas köögiviljaaia uhke omanik. 

«Meie elu maal on risti vastupidine sellele, kuidas me Londonis elasime. Ärkame hommikupäikesega ja veedame päevad aias askeldades ja hobidega tegeledes. Ma ei ole kunagi varem nii õnnelik olnud,» räägib Rebecca. Noorpaar tunnistab, et pealinna kiire elutempo tõttu ei olnud neil aega end lõdvaks lasta ja elu nautida. 

Luksusliku puuonni sisevaade.
Luksusliku puuonni sisevaade. Foto: MERCURY PRESS & MEDIA/MERCURY PRESS/Scanpix

Sam on saanud oma igapäevatööd puuonnis jätkata, kuid Rebecca on saadetud sundpuhkusele. Noorpaari koduks olevas luksusonnis on kõik eluks vajalik olemas: vannituba, köök, elekter, elutuba ja palju muud.

«Maal on elu kuidagi palju lihtsam. Mind valdab vabaduse tunne, mida ma Londonis pole tundnud,» räägib Rebecca. Kuigi paar naudib maal elamist täiel rinnal, peavad nad varem või hiljem Londonisse naasma. Kuid nad on üsna kindlad, et kolivad ükspäev jäädavalt maale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles