OSALE SINAGI ⟩ Haaberstis korraldatakse konkurss kauneima koduaia leidmiseks

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Haabersti linnaosavalitsus kuulutas välja konkursi «Haabersti kaunim koduaed». Konkurss toimub esmakordselt ning kandideerima oodatakse nii erakinnistu omanikke kui ka korteriühistuid.

Linnaosavanema Andre Hanimägi sõnul on Haabersti väga mitmekesine piirkond. «Haaberstis on palju huvitavaid, kauneid ja isikupäraseid koduaedu ning hoove.  Konkursiga soovime tunnustada neid, kelle panus pakub silmailu ja muudab kaunimaks kogu linnaosa. Ühtlasi soovime innustada ka kõiki teisi omanikke heakorrastama ja haljastama oma kinnistuid,» ütles linnaosavanem ning kutsus konkursist osa võtma nii erakinnistu omanikke kui ka korteriühistuid.

Võistlusel osalemiseks tuleb saata vähemalt kolm fotot oma aiast või hoovist e-posti aadressile Haabersti@tallinnlv.ee. Lisaks fotodele tuleb kirjutada, kus koduaed asub, esitaja nimi ja telefoninumber. 

Hindamisel võetakse arvesse aia või hoovi üldist heakorda, haljastust, terviklikku ruumimõju ning väikevorme nagu piirded, väravad, valgustus ja muu. Hinnatakse stiilsust, originaalsust ja leidlikkust.

Fotosid koduaedadest ja hoovidest oodatakse kuni 31. augustini. Konkursi võitjad avalikustatakse ja autasustatakse septembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles