ŠOKEERIV AVASTUS ⟩ Võõras elas nädalaid koduomaniku suvilas

Anna Maria Naanuri
, suvereporter
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: shutterstock.com

Naine avastas maja ees seisvast haagissuvilast kasutatud voodilinad ja kavalalt ära peidetud toidujäänused. Tema arvates võib tegu olla salaja mootorsõidukisse elama asunud sisserändajaga.

Angela elab kõigest kilomeetri kaugusel Bawdsey rannast, Suffolkis, mis on populaarseks sihtkohaks immigrantidele, keda salaja üle Põhjamere jahtide ja paatidega riiki sisse smuugeldatakse.

Naine leidis möödunud nädalal oma haagissuvila panipaigast peidetud toidu ja voodilinad, vahendab dailymail.co.uk. 

Angelale jäi silma riiulile asetatud Rootsi päritolu siidripurk, vana õunasüdamik ning fooliumisse pakitud sokolaadiküpsis. Lisaks leidis ta veel sinise-valge triibulise Hugo Bossi särgi, paari beeže Levi Straussi pükse ning õhukesest materjalist meresinised jooksupüksid, mida Angela arvates võõras magades kanda võis. Samuti leidis ta ukse juurde jäetud paari Calvin Kleini aluspesu.

Lisaks leidis ta sõiduki panipaigast sinise tepitud suleteki ning ilma püürita padja, mis viitab sellele, et keegi võis neid suvilas viibides neid magamisriietena kasutada.

Politsei tegevusetus

Avastuse tegi naine eelmisel nädalal puhtjuhuslikult, nähes, et maja ees seisva haagissuvila panipaik on lukustatud.

Hämmingus naine nendib, et leitud tõendite põhjal võis keegi seal salaja elada alates paarist päevast kuni koguni mitme nädalani.

Angela, kes pidas oma kodukohta vaikseks ja turvaliseks naabruskonnaks, on nüüd hirmul, et immigrantide suurenenud sisseränne võib kodukoha turvalisusele negatiivset mõju avaldada. 

Naine peab huvitavaks asjaoluks, et lähinaabrid ei ole viimasel ajal midagi kahtlast täheldanud ega võõraid maja läheduses liikumas näinud.

Politseile juhtunust teada andnud Angela sai ametivõimudelt ükskõikse vastuse ja pidi seejuures ise kõik asitõendid kokku koguma. 

Naisel paluti asitõendid jätta oma hoovi sissesõidu juurde, milele politsei hiljem järele pidi tulema. Angela sõnul viskas naaber teadmatusest koti arvatavasti prügikasti ning politseini asitõendid ei jõudnudki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles